Haberler

Özdemir: ''Yıldırım İle İlgili Açıklamayı Haftaya Yapacağız''

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu, haftalık olağan toplantısını yaptı.

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu, haftalık olağan toplantısını yaptı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki yeni kulüp merkezinde ilk kez gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısından sonra bir açıklama yapan kulüp başkanvekili Nihat Özdemir, kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın göreve dönüşüyle ilgili açıklamayı gelecek hafta yapacaklarını söyledi.

Özdemir, Yıldırım'ın, yönetim kurulu toplantısına katılmadığını vurgulayarak, ''Başkanımızın şu anda sağlık durumu gayet iyi. Arkadaşlarımızla görüş alışverişinde bulunmak için toplantının sonuna geldi. Aldığımız kararlar konusunda kendisine bilgi verdik'' dedi.

Yıldırım'ın göreve dönüşü konusunda bu hafta açıklama yapmak istediklerini ifade eden Özdemir, ''Ancak sağlık nedeniyle bunu önümüzdeki hafta kamuoyuna açıklayacağız. Bununla ilgili görüşmeler sürüyor. Tüm yönetici arkadaşlarım gibi ben de dönmesini istiyorum. Önümüzdeki hafta başkanımız kararını kamuoyuna açıklayacak'' diye konuştu.

Özdemir, Daum'a, sözleşmesindeki rakam kadar tazminat ödeneceğini kaydederek, şunları söyledi:

''Teknik direktörümüz Daum'un sözleşmesinin karşılıklı feshi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Avukatlarımızla yapılan görüşme sonunda imzalar atılınca fesih işlemi tamamlanacak. Tazminat konusunda, sözleşmesinde ne yazılıysa o rakamda anlaşma yapıldı. O da fazla birşey değil. Tahminimize göre önümüzdeki hafta teknik direktör çalışmalarını bitireceğiz ve açıklamayı yapacağız.''

Özdemir, Trabzonsporlu Fatih Tekke'yi transfer etmek istediklerini Trabzonspor Kulübü yönetimine bildirdiklerini ve bu konuda yanıt beklediklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title