Haberler

Özdemir'den CHP'li Aygün'e Sert Yanıt

Güncelleme:

Batman'da, AK Parti Eylül Ayı İl Divan Meclis Toplantısı gerçekleşti.

Toplantıya Milletvekili Ziver Özdemir, Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Mine Lök Beyaz, İl Başkanı Murat Güneştekin ve İl teşkilatı katıldı.

Yeni Kültür Merkezinde gerçekleşen toplantıda, söz alan İl Başkanı Murat Güneştekin, Türkiye'de özgürlüklerle fırtına dolu denizden huzur dolu bir denize yolculuk yapıldığını belirtti.

Güneştekin'in Türkiye'nin Ak Parti öncesi ve sonrası durumunu değerlendirmesinin ardından söz alan Milletvekili Özdemir, Türkiye'ye gelen Suriyeli Kürtlere kucak açtıklarını belirterek, "İnsanlar saatlerce yolu yürümeyi göze alıp, sınırı aşarak Türkiye'ye sığınmaya çalışıyor. Bu insanları şefkatle kucaklamaya devam edeceğiz. Etnik, dini kimliği bizim için önemli değildir ; insan olması yeterdir. Türkiye bugüne kadar sınırdan ülkemize gelen kardeşlerimiz için 3.5 milyon dolar harcama yapıldı" dedi.

"BİRİ TERBİYESİZCE PEYGAMBERİMİZE HAKARET EDİYOR"

Divan Toplantısında CHP Milletvekili Aygün olduğu belirtilen kişi hakkında sert konuşan Özdemir,"Birisi terbiyesizce ve alçakça Peygamber efendimize dil uzatıyor. Buna haddini bildirmek gerekir. Bu zat böyle özgürce konuşabiliyorsa, Ak parti kadrolarına borçludur. Ben de onu kınıyor ve lanetliyorum" dedi.

"PARALELCİLERİ BARINDIRMAYIN"

Divan Toplantısında söz alan D.Bakır milletvekili Mine Lök Beyaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın paralelcilere savaş açtığını belirterek, "Parti kurucumuz ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip erdoğan'a paralelciler tarafından savaş açılmıştır. Biz de teşkilat olarak bu paralelcileri saflarımızda yer vermemeliyiz. Herkes kendi safını belirlemeli. Bizim için Kocaeli, İstanbul neyse Batman'da odur. Kesinlikle eşittir. Türkiyenin tüm yerleşim yerleri nazarımızda ayırım yapılmadan aynı hizmete layıktır" dedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Ziver Özdemir Ak Parti Batman Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title