Haberler

Özdemir'den 15 Temmuz Açıklaması

AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir; tarihin en zor günlerinden biri olan 15 Temmuz’u asla unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını ifade etti.

AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir ; tarihin en zor günlerinden biri olan 15 Temmuz'u asla unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını ifade etti.

AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, 15 Temmuz'un bir milat olduğunu ifade ederek 15 Temmuz'un yıldönümünde şu ifadelere yer verdi:

"FETÖ terör örgütünün hainliklerinin zirve yaptığı, iç ve dış düşmanlarımızın maskelerinin düştüğü, yazdıkları senaryoların, oynadıkları oyunların ve fırsatçıların deşifre olduğu bir tarihtir.

15 Temmuz millet olarak birlik beraberliğimizin önemini tekrar hatırladığımız bir milattır. Ülkemizin birlik ve beraberliğini tehdit eden ve sadece kendi çıkarlarına hizmet eden bu vatan hainlerinin tüm çabaları, Türk Milletinin sağlam iradesi karşısında bertaraf edilen bu günü, asla unutmayacak unutturmayacağız."

Açıklamalarına devam eden Özdemir, "FETÖ terör örgütü tarafından 15 Temmuz Türkiye Cumhuriyeti'nin varlığına, bütünlüğüne ve birliğine kastedilen kalleşçe hain ve sinsi bir girişimdir, Fitne, zulüm ve kanla beslenen bu zihniyet, Türkiye'yi çatışma ortamına sürüklemek isteyerek, demokrasiyi, refah arayışını ve toplumsal barışı yok etmeye vatanımızı bölmeye böldürtmeye çalışmıştır. Çoluk çocuk, kadın, yaşlı demeden kendi halkına silah sıkacak kadar gözü dönmüş, vatanı ve kıblesi belli olmayan bu alçaklara, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım'ın talimatlarıyla, sokaklara çıkarak göğsünü tankın, tüfeğin önünde siper etmiş onurlu duruşunu göstererek kenetlenmiş ve tüm değerlerine sahip çıkarak terör örgütüne darbe girişiminde en büyük tokadı atmıştır. Türkiye Cumhuriyetinin gücüne, ulusumuzun birlik ve beraberliğine ve aziz vatanımızın bölünmez bütünlüğüne karşı,15 Temmuz 2016 gecesi yapılan vahşeti, insanlık suçu olarak nitelendiriyoruz. Ak Parti Kozlu İlçe Teşkilatı olarak FETÖ terör örgütünü bir kez daha şiddetle ve nefretle kınıyoruz. Vatanımızı hedef alan kişiler ve eylemlere karşı, beraberlik ve dayanışma ruhu içerisinde ortak bir tavırla hareket ederek lanetliyoruz" dedi.

Şehitlere Allah'tan rahmet dileyen Özdemir, "15 Temmuz gecesi kendisini, ailesini ve geleceğini düşünmeden sadece ülkesinin bekası için kararlılıkla sokaklara dökülerek, tankların ve silahların önüne gövdesini siper ederek destan yazan ve bu uğurda şehitlik mertebesine ulaşan tüm kahramanlarımıza ve yaralanan gazilerimize şükran, ailelerine de minnet ve saygılarımı sunuyorum. Şehitlerimizin ruhları şad olsun" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Özdemir Ak Parti Kozlu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
title