Haberler

Özcan Deniz'e 'Kaderimin Yazıldığı Gün' İçin Astronomik Zam

Güncelleme:

Deniz, izleyicinin büyük beğenisini kazanan dizideki başarısının karşılığını aldı. Ünlü sanatçı, yeni sezonda bölüm başı 96 bin TL olan ücretini 120 bin TL'ye çıkardı.

Dizi, sinema ve reklam filmleriyle geçtiğimiz sezona damga vuran Özcan Deniz, yeni sezonda da adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde başrol oynayan Deniz, yeni sezon çekimlerine başladı.

96 BİN LİRA ALIYORDU

Geçtiğimiz sezon bölüm başı 96 bin lira kazanan Özcan Deniz, yeni sezonda ücretine zam yaptı. Sanatçının yeni bölümlerden bölüm başı 120 bin lira alarak ayda 480 bin lira kazanacağı öğrenildi.

EN ÇOK ONLAR KAZANIYOR

Özcan Deniz yeni ücretiyle ekranların en çok kazanan oyuncusu oldu. Ekranın en çok kazanan diğer jönleri arasında ise 85 bin lira ile Oktay Kaynarca, 80 bin lira ile Erkan Petekkaya, 50 bin lira ile Burak Özçivit ve 40 bin lira ile Tolgahan Sayışman yer alıyor. Yüksek ücretli isimler arasında yer alan Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu ve Halit Ergenç henüz dizi anlaşması yapmadı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Özcan Deniz Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (15)

Adınızı Yazın:

adam kaliteli bi insan kimse çamur atmasın harika bi kişi

16
1
yanıtYanıtla
yanlız kurt:

yazık çok milet açlıktan ölüyorlar paraya bak

7
2
yanıtYanıtla
HST:

Bu adamin sesine durusuna diyecek yok ama oyunculugu sifir. Hic beceremiyor. Ayni tugba büyüküstün gibi. Cok kiz bir bayan, insan bakmaya doyamiyor. Masallah. Ama sifir oyunculuk var

9
0
yanıtYanıtla
yy:

cok sevindim. buse cok mutlu olmak

3
3
yanıtYanıtla
Paraya bakkkk:

Biz onun aldığı bir bölüm başına ücrete 10 yıl ev parası ödeyeceğiz. . . Boşa okumuşuz bu ülkede ya topçu ya da popçu olacaktık!!!!

5
1
yanıtYanıtla
mn:

ee, Buse bilyon istiyor

3
2
yanıtYanıtla
seda:

eski havasi yok. yaslandi artik.

2
3
yanıtYanıtla
HüüülyaaaaMobil-IOS:

Bu kazmada adam oldu ya

5
0
yanıtYanıtla
merzb:

Haklısın bacım

yanıt1
yanıt0
SINIR KUPU:

DILERIM EN KISA ZAMAN DA O SOKAK AFISDESINDEN IYRENIRCESINE KAVGA EDIB AYRILASIN AMMMMMIN.

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title