Haberler

Özcan, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle ziyaretlerde bulundu

Güncelleme:

Keşan Belediye Başkanı Opr.Dr. Mehmet Özcan, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle sağlık kurumlarına çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Özcan ilk olarak Keşan Devlet Hastanesi'ne giderek burada Devlet Hastanesi Yönetici Vekili Rıdvan İbrahim'i ziyaret ederek, tüm Keşan Devlet Hastanesi doktorları ve sağlık emekçilerinin 14 Mart Tıp Bayramını kutladı ve bir buket çiçek hediye etti.

Ziyarette Keşan Devlet Hastanesi Müdürü Tahir Özçınar ile Başhemşire ve hemşireler de hazır bulundular.

İbrahim, böyle anlamlı bir günde kendilerini unutmayarak ziyaret eden ve aynı zamanda kendilerinin de meslektaşları olan Özcan'ın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirterek, "Bizler de Sayın Başkanımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyoruz" dedi.

Özcan ayrıca, Özel Keşan Hastanesi Başhekimi Ali Haydar Yıldırım'ı da ziyaret ederek, başta Yıldırım olmak üzere tüm Özel Keşan Hastanesi doktorları ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı ve çiçek hediye etti.

Yıldırım da, bu ziyaret nedeniyle teşekkür ederek, "Bizler de sayın başkanımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyoruz" şeklinde konuştu.

Öte yandan 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mücahit Erdoğan tarafından da hastane poliklinikleri ve Sağlık Ocakları ziyaret edilerek, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan adına tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı kutlandı ve çiçek hediye edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Özcan Tıp Bayramı 14 Mart Keşan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title