Haberler

Özbekistan'da "Rusya Eğitim Fuarı" Açıldı

Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te, Rusya'nın yükseköğretim kurumlarında eğitim alma imkanlarının tanıtıldığı "Rusya'da Eğitim ve Bilim-2016 Fuarı" başladı.

Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te, Rusya'nın yükseköğretim kurumlarında eğitim alma imkanlarının tanıtıldığı "Rusya'da Eğitim ve Bilim-2016 Fuarı" başladı.

Fuarda, Uzak Doğu Federal Üniversitesi, Vladivostok Devlet İktisat ve Servis Üniversitesi, Tomsk Devlet Kontrol Sistemleri ve Radioelektronik Üniversitesi, Tomsk Devlet Üniversitesi, Vyatka Devlet Üniversitesi, Güney Federal Üniversitesi, Ural Devlet Üniversitesi, Kazan Ulusal Araştırma Üniversitesi, Perm Ulusal Araştırma Politeknik Üniversitesi, Tomsk Ulusal Araştırma Politeknik Üniversitesi, Belgorod Devlet Tarım Üniversitesi, Sibirya Devlet Tıp Üniversitesi, Hazar Denizcilik ve Nehir Ulaştırma Enstitüsü, Pasifik Devlet Üniversitesi gibi Rus yüksek eğitim kurumları tanıtım stantları açtı.

Rusya Bilim ve Kültür Merkezi (Rossotrudniçestvo) Temsilcisi Viktor Shulika, fuarın açılışında yaptığı açıklamada günümüzde 21 binden fazla Özbekistan vatandaşının Rusya'daki çeşitli yüksek eğitim kurumlarında okuduğunu hatırlatarak, sadece 2015 yılında 10 binden fazla Özbekistanlının Rusya'daki üniversitelere kayıt yaptırdığını belirtti.

Taşkent'te iki gün sürecek "Rusya'da Eğitim ve Bilim-2006 Fuarı", 24-25 Nisan'da Semerkant'ta, 26-27 Nisan tarihlerinde ise Buhara şehirlerinde düzenlenecek.

Kaynak: AA / Güncel

Özbekistan Uzak Doğu Taşkent Rusya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title