Haberler

    Fenerbahçeli Ozan ve Salih, Benfica Maçında Stada Bile Gelmedi

    Güncelleme:

    Fenerbahçe'de gönderilecekler listesinde yer alan Ozan Tufan ile Salih Uçan, Benfica maçında statta yer almayıp takımla bağlarını tamamen kopardı.

    Temsilcimiz Fenerbahçe, 1-0'ın rövanşında Benfica ile Kadıköy'de 1-1 berabere kalarak Şampiyonlar Ligi'ne 3. ön eleme turunda havlu atmıştı. 90 dakikanın ardından tribünleri terk etmeyen sarı-lacivertli taraftarlar, takımı yanlarına çağırmış, Başkan Ali Koç'un devreye girmesiyle futbolcular tribünleri selamlamıştı. Kadroda olan ve yer almayan futbolcular, taraftarı alkışlarken, bu anlamlı karenin içinde Ozan Tufan ve Salih Uçan'ın yer almaması dikkat çekti.

    Fenerbahçeli Ozan ve Salih, Benfica Maçında Stada Bile Gelmedi

    BAĞLARI KOPARDILAR

    İki oyuncunun Fenerbahçe için büyük önem taşıyan maça gelmemeleri, sarı-lacivertli kulüple bağlarını kopardığı yorumlarına neden oldu. Teknik direktör Cocu'nun kadroda düşünmediği iki ismin ayrılmasına artık kesin gözüyle bakılıyor.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fenerbahçe Benfica Ali Koç Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (19)

    babanız Beşiktaş:

    fener geçen yıl bundan daha kötüydü ama yinede 2. olur. demekki hakemler lige ne kadar etki ediyor görün. bu yılda VAR fenere var. ilk haftadan VAR sayesinde bursayı yendi. VAR hakemi ali palabıyıktı :))))

    6
    8
    yanıtYanıtla
    bbiber:

    valla bravo. var la birlikte sizde ilk haftadan başlamışsınız klavye delikanlılığına. . . . yuh yani var lada olmazsa bu iş tamam artık.

    yanıt2
    yanıt2
    scout:

    her sezon başı olduğu gibi feneri balon gibi şişirdiler, içi boş, sonuç yine hüsran olacak ) 3. olsalar başarı

    8
    6
    yanıtYanıtla
    bbiber:

    eee sanane batan varmı

    yanıt2
    yanıt1
    FB:

    sen önce fenerbahçeyi yen ondan sonra konuş, bu benfica sizi deler geçerdi

    yanıt0
    yanıt0
    Iziiiiii Dortmund:

    Defolsunlar ikiside!

    8
    1
    yanıtYanıtla
    OLAY YERİ İNCELEME:

    takımdayken bi yararı olmayan adamın stadda bile işi olmasın anca para yediler

    7
    1
    yanıtYanıtla
    Ari-Sili:

    Yani ne bekliyorsun,bu milli maç gibi bir maçtı,fb nin okadr parasını yediler

    7
    0
    yanıtYanıtla
    bzztt:

    en azından vefa örneği gösterip izleseydiniz

    6
    0
    yanıtYanıtla
    andsmero denizli:

    İKİ KAFADARBİRLİKTE AMATÖR LİGE. EN YÜKSEKTEN EN DİBE

    3
    3
    yanıtYanıtla
    Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title