Haberler

Ozan Orhon Ilgaz'da

Pop sanatçısı Ozan Orhon, yılbaşı nedeniyle konser vermek için Ilgaz'a geldi.

Pop sanatçısı Ozan Orhon, yılbaşı nedeniyle konser vermek için Ilgaz'a geldi. Ozan Orhon, bu arada kayak yaparken yaralanan bir arkadaşını hastaneye götürdü.

Ilgaz'a iki günlük konser için gelen Ozan Orhon, arkadaşı Cem ile birlikte kayak yapmaya başladı. Arkadaşı Cem, ters bir hareket sonucu düşerek ayağından yaralandı. Arkadaşını Kastamonu Özel Anadolu Hastanesine getiren Ozan Orhon, burada vatandaşların sevgisiyle karşılaştı. Kastamonu'yu çok sevdiğini ve birçok kez geldiğini belirten Ozan Orhon, Ilgaz'a da ilk kez geldiğini söyledi. Ilgaz'da akşamleyin konser vereceğini açıklayan Ozan Orhon, Ilgaz'ın tabiat harikası ve oksijen deposu olduğunu vurgulayarak, herkesin mutlaka bir kez Ilgaz'ı görmesi gerektiği tavsiyesinde bulundu. Kastamonu'nun cennet gibi şehir olduğuna dikkat çeken Ozan Orhon, sağlık açısından son derece yaşanabilecek bir şehir olduğunu kaydetti.

Ozan Orhon, arkadaşının kayak yaparken kaza geçirdiğini ve şu an sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title