Haberler

    Ozan İçin Dönüm Noktası

    Geçen 2 yıllık süreçte saha dışı olaylarla anılan, kilo problemleriyle eleştirilen ve istikrarsızlık yaşayan genç ismin, sezonun ikinci yarısındaki durumu sadece takım açısından değil kendi kariyeri açısında da yol gösterici olacak

    CELAL UMUT EREN
    Fenerbahçe'de son dönemlerin en çok tartışılan isimlerinden Ozan Tufan, kariyerinde kritik bir döneme giriyor. Ligde son hafta 5 haftada ilk 11'den uzak kalan genç oyuncu, özellikle Atiker Konyaspor deplasmanında yedek kalmasıyla akılları iyice karıştırmıştı.
    Sezon başında ilk 11'de sürekli oynayan genç orta saha, takımda oldukça eksiğin olduğu Atiker Konyaspor maçını dahi kenarda izleyerek sıkıntıyı gözler önüne serdi. Aykut Kocaman'ın şans vermediği 22 yaşındaki futbolcu, kariyerinde önemli bir eşiğe gelmiş durumda. Yıldız oyuncu, kendini toparlama şansını yakalamak adına zorlu bir sınav verecek.
    2014-15 sezonunda yıldızını parlatan ve 2015 yılında büyük umutlarla Fenerbahçe'ye gelen Ozan, bir türlü beklenen patlamayı yapamadı. Geçen 2 yıllık süreçte saha dışı olaylarla anılan, kilo problemleriyle eleştirilen ve istikrarsızlık yaşayan genç isim, devre arası kampında sıkıntıları düzeltmenin yollarını arıyacak.
    Antrenman ve çalışmalarda sürekli istikrarsız yapısı nedeniyle istenen seviyede olmayan Ozan Tufan, kaptan Volkan Demirel ve Aykut Kocaman'ın sürekli olarak takibinde bulunuyor. Antalya'daki kampta ve özellikle kupa maçlarında yeniden forma kapma savaşı verecek olan Ozan Tufan'ın sezonun ikinci yarısındaki durumu sadece takım açısından değil kendi kariyeri açısında da yol gösterici olacak.
    En iyilerle çalıştı
    Ozan Tufan'ın kariyerinde çalıştığı teknik adamların isimleri dikkatlerden kaçmıyor. Henüz 22 yaşında olmasına rağmen Bursaspor, Fenerbahçe ve Milli Takım kariyerinde çok tecrübeli isimlerle çalışan Ozan'ın buna karşılık istenen seviyeye gelememesi hayal kırıklığı yaratıyor.
    Genç orta saha, Bursaspor'da; Christoph Daum, İrfan Buz, Ertuğrul Sağlam ve Şenol Güneş ile, Fenerbahçe'de; Vitor Pereira, Dick Advocaat ve Aykut Kocaman ile görev yaptı. Ozan, milli takımda da Fatih Terim ve Mircea Lucescu'nun öğrencisiydi.
    14 maça çıktı
    Ozan Tufan, bu sezon Fenerbahçe ile 14 resmi maça çıktı. Ozan, 3 gol attı 2 asist yaptı.
    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Aykut Kocaman Fenerbahçe Ozan Tufan Konyaspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title