Haberler

Özalp'ta İlköğretim ve Orta Öğretim Okullarından Yıl Sonu Sergisi

Van'ın Özalp İlçesine Bağlı İlköğretim ve Ortaöğretim Okulu Öğrencileri 2006-2007 Eğitim Öğretim Yılı Boyunca Hazırladıkları Çalışmalarını Sergilediler.

Van'ın Özalp ilçesine bağlı ilköğretim ve ortaöğretim okulu öğrencileri 2006-2007 eğitim öğretim yılı boyunca hazırladıkları çalışmalarını sergilediler.

Özalp Kaymakamlığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen sergi, kaymakamlık binası önünde açıldı. Halk oyunları gösteri ile başlayan etkinlikte, toplu serginin açılış kurdelası Özalp Kaymakamı Halil Berk tarafından kesildi. Öğrencilerin 2006-2007 eğitim öğretim yılı boyunca hazırladıkları ürünler okulları yararına satışa sunulurken, ilçe halkı tarafından büyük ilgi gördü. Ahşap boyama, alüminyum takı çalışmaları, yağlı boya, rölyef, ve iş eğitimi el çalışmalarının yer aldığı serginin 5 gün boyunca açık kalacağı, karnelerin dağıtılması ile birlikte sona ereceği açıklandı.

(NÖ-MET-Y)

12.06.2007 18:39 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title