Haberler

Öz'ün İfadesi Şiir Albümü ile Tasavvuf Sevenlerle Buluşacak

Güncelleme:

"İçimden Geldiği Gibi" isimli kitabıyla dikkatleri üzerine çeken yazar Öz'ün İfadesi, çok yakında ''Elif Lam Mim'' isimli şiir albümüyle, tasavvuf severlerle buluşacak.

Yakın zamanda izlemiş olduğu, "Yunus Emre Aşka Yolculuk" dizisinden etkilenen Öz'ün İfadesi, "Tasavvuf öğretilerine ilgi duyan kendisini tasavvufun derinliklerinde bulur." dedi.

YAPIMCILARA BÜYÜK GÖREVLER DÜŞÜYOR

Diziden sonra, dizinin çekildiği Nallıhan'ın ziyaretçi akınına uğradığını ve etkilenen tek bireyin kendisi olmadığını dile getiren Öz'ün İfadesi, aslında bir bakıma insanların, belirli bir tarih bilinciyle eski geleneklerine, günümüzde unutulmaya yüz tutmuş tasavvuf öğretilerine ve öze dönebilmeleri için yapımcılara büyük sorumluluk düştüğünün altını çiziyor.

TASAVVUF ÖĞRETİLERİNİ İÇSELLEŞTİRDİM

Her bireyin, belli bir yaşa geldikten sonra ''Neden dünyadayım?'', ''Nereden geldim?'', ''Nereye gidiyorum?'' gibi felsefenin temelini oluşturan sorularla, tasavvuf penceresinden, ilahi aşk ile yüz yüze gelişinin hikâyesini şiirlerinde dile getirdiğini ifade eden Öz'ün İfadesi, sözlerini şöyle sürdürdü, "Şimdiye kadar araştırıp edinmiş olduğum tasavvuf öğretilerini, kendi içimde içselleştirip, harmanlayarak, geçtiğimiz nisan ayında, tasavvufa giriş niteliğindeki 'İçimden Geldiği Gibi' isimli e-kitabımı ücretsiz olarak okurlara sundum. Bunun ardından şimdi de şiir albümü hazırlığındayım ve çok yakında piyasada olacak"

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yunus Emre Nallıhan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title