Haberler

Öz Taşıma İş Sendikası Şehitler İçin Kur'an-ı Kerim Okuttu

Öz Taşıma İş Sendikası şehitler için Kur'an-ı Kerim okuttu Genel Başkan Mustafa Toruntay: "Bizim sendikamızın 5 gazisi var. Acaba Cumhuriyet Halk Partisi'nin hiç gazisi var mı merak ediyorum.

Öz Taşıma İş Sendikası şehitler için Kur'an-ı Kerim okuttu

Genel Başkan Mustafa Toruntay : "Bizim sendikamızın 5 gazisi var. Acaba Cumhuriyet Halk Partisi'nin hiç gazisi var mı merak ediyorum. Herhalde şehit ve gazileri olsaydı onlarda Türk toplumunun genelinde olduğu gibi yüreği sızlar ve gözleri yaşlı olurdu"

ANKARA - Öz Taşıma İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, CHP'nin "Adalet Yürüyüşü"nü eleştirerek, "Bizim sendikamızın 5 gazisi var. Acaba Cumhuriyet Halk Partisi'nin hiç gazisi var mı merak ediyorum. Herhalde şehit ve gazileri olsaydı onlarda Türk toplumunun genelinde olduğu gibi yüreği sızlar ve gözleri yaşlı olurdu" dedi.

Öz Taşıma İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla EGO Genel Müdürlüğü Otobüs Daire Başkanlığı 2. Bölge Müdürlüğünde görevli sendika üyelerini ziyaret etti. FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişiminin birinci yıl dönümü nedeniyle tüm şehitler için Kur'an-ı Kerim okutuldu, lokma döktürüldü. Etkinliğin ardından konuşan Toruntay, 15 Temmuz darbe girişiminin birinci yıl dönümü münasebetiyle böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirtti.

Darbe girişimi sırasında askeri zırhlı birliklerin önüne barikat kuran vatandaşların kendi üyeleri olduğunu dile getiren Toruntay, "Bu mücadele bilinciyle darbe girişiminin ardından başlatılan nöbetlerde de arkadaşlarımız hep bulundular. 15 Temmuz şehitlerimiz ve geçmiş şehitlerimiz için Kur'an-ı Kerim okuttuk ve lokma tatlısı dağıttık. Yarın programlarımız devam edecek. Ankara'da eski Meclisin önünden başlayıp TBMM'ye kadar olan güzergahta üyelerimizle birlikte yürüyüşte bulunacağız, nöbete devam edeceğiz. Külliyenin orada yapılacak anıt açılışı ve Cumhurbaşkanımızın yapacağı konuşmaların bitimine kadar programları üyelerimizle takip edeceğiz. Bu hafta boyunca hep programlar, etkinlikler devam ediyor ama biz pazartesi günü sendikamızın Temsilciler Meclisi'ni toplayarak '15 Temmuz'u unutma ve unutturmayalım' diye bu etkinliklere devam edeceğiz" diye konuştu.

Toruntay, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında 5 üyelerinin gazi olduğunu anımsatarak, "Ana muhalefet partisinin 'demokrasi ve adalet' adı altında yollarda yürümesini doğru bulmuyorum. Bu ülkenin birliğine, bütünlüğüne kast eden, sokaklarda demokrasiyi, ülkesini savunan insanlara karşı kurşun sıkan insanların suçsuz olduğunun kabul edilmesi yönünde adalet arayan bir ana muhalefet partisinin bu tutumunu doğru bulmuyorum. Bizim sendikamızın 5 gazisi var. Acaba Cumhuriyet Halk Partisi'nin hiç gazisi var mı merak ediyorum. Herhalde şehit ve gazileri olsaydı onlarda Türk toplumunun genelinde olduğu gibi yüreği sızlar ve gözleri yaşlı olurdu. Hangi amaca hizmet ettiklerini bilmek istiyoruz. Biz 15 Temmuz'u unutmayacağız, unutturmayacağız" eleştirisinde bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Cumhuriyet Halk Partisi Mustafa Toruntay Genel Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
title