Haberler

Öz: "Kadının ağladığı toplumda huzur olmaz"

Güncelleme:

8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayan AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, "Kadınların ağladığı bir dünyada mutluluk olmaz" dedi.

8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayan AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, "Kadınların ağladığı bir dünyada mutluluk olmaz" dedi.

Kadın sorunlarının gündeme getirilmesi ve bu konuda bir farkındalık oluşturması bakımından önemli olan 8 Mart tarihinin, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda 1977 yılında alınan bir kararla "Dünya Kadınlar Günü" olarak belirlendiğini hatırlatan Başkan Öz, "Bu tarih şüphesiz, kadın sorunlarının gündeme getirilmesi, bu konuda bir farkındalık oluşturulması ve çözümler bulunması yolunda önemli bir gündür" dedi.

Türk kadınının milli mücadelenin görünmeyen kahramanı olduğunu belirten Başkan Öz, "Savaş yıllarında cepheye mermi taşıyarak, barış yıllarında ise sosyal ve ekonomik faaliyetleriyle devletimize güç katan kadınlarımıza yönelik her türlü ayrımcılığa ve şiddete karşı tüm gücümüzle savaşa devam edeceğiz. Devlet, kadınlara karşı yapılan ayrımcılık ve şiddet gibi hak ihlallerinde bütün imkan ve kurumlarını seferber etmektedir. Özellikle AK Parti iktidarında bu konu daha çok önemsenmekte ve kadının hayata daha aktif katılması teşvik edilmektedir. Çünkü kadınların ağladığı bir toplumda huzurdan söz etmek mümkün değildir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, daha güzel bir gelecek ve daha güçlü bir Türkiye temenni ediyorum" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

AK Parti Erzurum Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title