Haberler

Oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, Kitabını İmzaladı

Güncelleme:

Oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, Okuyucuları İçin Hazırladığı 'Dersimiz Oyunculuk' Adlı Kitabını İmzaladı

Oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, okuyucuları için hazırladığı 'Dersimiz Oyunculuk' adlı kitabını imzaladı.

Bozoğlu, Optimum Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen imza gününe sevenleriyle bir araya geldi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Bozoğlu, okuyucuları için kitabını imzaladı. 'Geniş Aile' adlı televizyon dizisinde rol alan Bozoğlu, oyuncu olmak isteyen gençlerle de sohbet ederek, deneyimlerini paylaştı.

Yeşim Ceren Bozoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kitabı özellikle oyunculuk mesleğine ilgi duyan, profesyonel anlamda bu sanatla uğraşmak isteyenlere ip uçları vermek adına yazdığını söyledi.

Kitabını yazarken kendi kişisel hikayesinden yola çıktığını anlatan Bozoğlu, 'Gerçek anlamda oyunculuk teknikleri üzerine yazdığım, 'rolünün kodlarını bulma, risk alma, oyunculuğun cezai ehliyeti nedir, ne değildir' gibi birçok konuya cevap niteliğindeki bir kitap' dedi.

Bu anlamda şimdiye kadarki geri dönüşlerden çok memnun olduğunu ifade eden Bozoğlu, 'Çünkü özellikle konservatuvara girmek isteyen ve televizyon dizilerinde, sinemada oyunculuk yapmak isteyen, yolun başında olan bir sürü arkadaşım kitabın kendilerine çok faydalı olduğunu söylüyorlar. Bu anlamda da amacıma ulaştım ve çok mutluyum' diye konuştu.

Ankara'da kendisine gösterilen ilgiden çok mutlu olduğunu belirten Bozoğlu, şunları kaydetti:

'Bu muhteşem bir duygu. Tabii biz işimizi yaparken, bu kadar sevgi seline mazhar olacağımızı düşünerek yapmıyoruz. Tiyatroda, sinemada veya televizyon dizilerinde konsantrasyonumuz işe odaklı oluyor. Ama gerçekten bizi bu kadar seven ve saygıyla izleyen seyircilerle bir araya geldiğimizde de hiçbir şekilde ödenemeyecek, karşılıksız bir ilgiyle karşılaşıyoruz. Bu mesleğin en keyifli yanı burası zaten.'

(ESA-ZBD) - ANKARA

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title