Haberler

Oyuncu Neslihan Yeldan'dan 31 Mart İsyanı: Seçim Meçim Yapmayalım

Güncelleme:

İstanbullu Gelin dizisinin başarılı oyuncusu Neslihan Yeldan, 31 Mart yerel seçimlerinin sonuçlanmamasına Twitter hesabından tepki gösterdi.

31 Mart'ta Türkiye'nin dört bir yanında insanlar vatandaşlık görevini yerine getirerek sandık başına gitti. Ancak İstanbul'da oylar yeniden sayılmaya başlandığı için sonuçlar henüz kesinleşmedi.

Sonuçların netleşmemesi ise sosyal medyada gündemde düşmüyor. Son olarak ünlü oyuncu Neslihan Yeldan, Twitter hesabından konuya sitem etti.

"BİZE SORULMAYACAKSA BUNDAN SONRA SEÇİM YAPMAYALIM"

Resmi olmayan sonuçlara göre Ekrem İmamoğlu'nun önde olduğu seçimlerin sonuçlanmaması, ünlü oyuncu Neslihan Yeldan'ı da isyan ettirdi.

Oyuncu Neslihan Yeldan Seçimlere İsyan Etti: Bize Sorulmayacaksa Seçim Yapılmasın

Yeldan, attığı tweet'te, "Bize sorulmayacak, kafalarına göre takılacaklarsa bundan sonra seçim meçim yapmayalım madem. İstanbul haftalardır sayılamadı, dünya halimize gülüyor artık. Soğanın kilosu 10 TL. İyi günler." dedi.

Oyuncu Neslihan Yeldan Seçimlere İsyan Etti: Bize Sorulmayacaksa Seçim Yapılmasın

NESLİHAN YELDAN KİMDİR?

Neslihan Yeldan, 1969 yılında İstanbul'da doğmuştur. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde tamamlamıştır. Dormen Tiyatrosu ve Beşiktaş, Beşiktaş Kültür Merkezi ve Kent oyucuları topluluklarında görev yapmıştır. 1993 yılında rol aldığı Yaz Evi dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı ancak Bir Demet Tiyatro ile tanınmaya başlamıştır.

Kiraz Mevsimi, Kuzey Güney, Kavak Yelleri, Sahra, Yuvam Yıkılmasın, Arkadaşlar İyidir, Dişi Kuş rol aldığı dizilerdendir. Star Tv'de yayınlanan; başrolü Özcan Deniz ve Aslı Enver'in paylaştığı İstanbullu Gelin dizisinin kadrosunda yer almakta ve Senem karakterini canlandırmaktadır.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli?
500

Yorumlar (50)

POİNT:

soğanın kilosunun ne kadar olduğunu bende biliyorum. sen onu yazacağına bölüm başı ne kadar alıyorsun devlete ne kadar vergi veriyorsun onu yaz. seni kolundan tutup sandığamı götürdüler şikayet edeceksen gidip oyunu kullanma

15
25
yanıtYanıtla
M:

MAL

yanıt11
yanıt3
külyutmaz:

zaten size sorulmamış ki. hileyi masa başında yapmışlar. ak parti ile chp arasında 3, 5 luk oy varken yatsı namazına durmuştum. namaz bittiğinde bir baktım ki fark 0, 4 e düşmüş. bu kadar zamandır seçim yaşadım. bu kadar hızlı oy düşüşü görmedim vesselam. bu karıda soğan alacak para yoksa biraz daha orasını burasını göstersin ne olacak.

11
22
yanıtYanıtla
yorumsuz.:

sen soğan alabilmek için öyle yapıyorsun herhalde.

yanıt14
yanıt6
derdiniz başka kıvırmayın:

soğanın kilosu 50 krşken ağzını açmayanlar 10 sene faizler 10 puanın altına düşmüşken dolar 10 yılda -20 kuruş bandında kalırken ebrikler diyemeyenler şimdi soğandı patatesti carttı curttu konuşamaz boş yapmayın

16
15
yanıtYanıtla
Kemal:

Sogan yemegin kardesim, zaten agiz kokusu yapiyor, Korkma birsey olmaz yemezseniz

10
21
yanıtYanıtla
jkno:

bu tür boş sanatçılarda kendilerini medyada gündeme getirmeye çalışıyorlar siz fakirin alacağı soğanın kilosuyla dalgamı geçiyorsunuz bu sözde sanatçımı nedir bilmiyorum hiçkimsenin kendi ülkesini dünya bizi izliyor diye dikkat çekmesi asla ve asla haddi değildir herkes kendi işine baksın kimsenin yüksek seçim kuruluna baskı yapmaya hakkı yoktur

13
18
yanıtYanıtla
MERVE:

SOĞANI DÜN 2 TL DEN ALDIM SİZ NEREDE YAŞIYORSUNUZ DA SOĞANIN KİLOSUNU 10 TL YE ÇIKARDINIZ ELDE AVUÇTA MUHALEFET YAPACAK KONU KALMAYINCA SOĞAN PATADESE SARDINIZ AYNEN DEVAM

10
20
yanıtYanıtla
Soğan Bey:

Sen soğan aldığına eminmisin. Şu gereksiz yazınla polemik yaratma burda.

yanıt7
yanıt6
SER59:

2 LİRAYA ALDIĞIN SOĞAN MISIRDAN GELEN İTHAL SOĞAN . . . SOĞANIN GERÇEK FİYATI 5 LİRA VE YA 6 LİRA . İTHAL SOĞANDA BİLDİĞİN ÇÖP. . ONUDA HERYERDE HER ZAMAN BULAMIYON. . BÜYÜK MARKETLERDE SATILACAK DEDİLER. . BÜYÜK MARKETLERDE 1 HAFTADIR 1 KASADA AYNI SOĞAN DURUYOR. HÜKÜMETİN SÖYLEDİĞİ TÜM SÖZLER YALAN BUNU BİLİN GÖZÜNÜZÜ AÇIN. . İTHAL KIYMA SAKIN YEMEYİN SUYA TUT BEMBEYAZ OLUYOR

yanıt6
yanıt1
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title