Haberler

Oyuncu Josephine Langford, After Kitap Serisinin Filminde Başrol Oynayacak

Güncelleme:

Ölmek İçin 13 Sebep dizisinin başrolü Katherine Langford'un kız kardeşi, dünyaca ünlü kitap serisinin film uyarlamasında başrol oynayacak.

Ölmek İçin 13 Sebep dizisinin başrolü Katherine Langford'un kız kardeşi Josephine Langford, Anna Todd'un çok sevilen kitabı After'ın film uyarlamasında başrolde oynayacak

EN BÜYÜK BAŞARISI OLACAK

Avustralyalı aktör Josephine Langford, daha önce Wish Upon adlı korku filminde ve Avustralya dizisi Wolf Creek'de önemli rollerde oynamıştı. Oyuncunun 15 Nisan 2019'da sinemalarda olacak After filmi, bu zamana kadarki en büyük başarısı olarak nitelendirildi.

Oyuncu Josephine Langford, After Kitap Serisinin Filminde Başrol Oynayacak

DÜNYA REKORUNA ULAŞMIŞTI

Anna Todd'un After kitabı aslında One Direction için yazılmış bir hikaye iken Wattpad'de 1.5 milyar okuyucuyla dünya rekoruna ulaşmış ve sonrasında karakterlerin adları değiştirilerek kitabı basılmıştı.

Oyuncu Josephine Langford, After Kitap Serisinin Filminde Başrol Oynayacak

Oyuncu Josephine Langford, After Kitap Serisinin Filminde Başrol OynayacakKatherine Langford

Oyuncu Josephine Langford, After Kitap Serisinin Filminde Başrol Oynayacak

Katherine Langford

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Avustralya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (13)

Sevgi:

bu kızı müslüman olmaya davet ediyorum..

1
4
yanıtYanıtla
Biri:

Ben bu kızdan daha güzelim bi kere

0
5
yanıtYanıtla
diş doktoru:

güzelliğini kocana sakla.milleti yoldan çıkarmaya çalışma.

yanıt3
yanıt4
Biri:

DİŞ DOKTORU saçmalama kimseyi yoldan çıkarmıyorum ben iftira atma

2
1
yanıtYanıtla
Tır Şöförü:

diş toktoru haklı,sen neden reklam yapıyorsun peki.? reklam malını satmak için yapılır.bunu herkes böyle biliyor.

yanıt1
yanıt0
Biri:

Yok canım daha neler

yanıt0
yanıt1
ASLI:

GERÇEKTEN GÜZEL KIZ. YOLDA GÖRSEM BEN BİLE ŞANSIMI DENERİM.

1
1
yanıtYanıtla
realite:

makyaj seni rezalete çevirmiş

1
1
yanıtYanıtla
OSİ:

Ben güzele güzel derim , güzel benim olsa da olmasa da. . . / OSİ

1
0
yanıtYanıtla
İyi:

Kitap gibi okunacak kız kitap gibi dizide oynar

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title