Haberler

Oyuncu Hakan Yılmaz ve Eşi, Çıktıkları Mahkemede Oteldeki Saldırıyı Anlattı

Güncelleme:

Oyuncu Hakan Yılmaz ve eşi Elif Yılmaz'ın Etiler'de bir otelin lobisinden darp edilmeleriyle ilgili dava başladı. Sanıklardan şikayetçi olan Yılmaz ve eşi, yaşadıkları olayı detaylıca anlattı.

Oyuncu Hakan Yılmaz ve eşi Elif Yılmaz'ın Etiler'de bir otelin lobisinden darp edilmeleriyle ilgili dava başladı. Oyuncu Hakan Yılmaz ve eşi sanıklardan şikayetçi olduklarını söyledi.

İstanbul 50. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya şikayetçi Hakan Yılmaz ve eşi Elif Yılmaz katıldı. "Tehdit", "Basit Yaralama" ve "Hakaret" suçlarından 2 yıldan 5 yıl 6 ay hapis talep edilen sanıklar Deniz Vural, Mahsar Algül ve Erdal Gökçe ise duruşmaya gelmedi.

"ALKOLLÜ OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNDÜM"

Duruşmada ifade veren Hakan Yılmaz sanıklardan şikayetçi olduğunu belirterek "Olay tarihinde doğum günü nedeniyle eşim ve arkadaşlarımla eğlendik. Daha sonra eşim ile otelde kalmaya karar verdik. Resepsiyonda işlemler yaptığımız sırada arkamdan bir kişi geçerken ayağıyla tekme attı. Ben dönüp baktım. Olaya anlam veremedim. Bu kişinin alkollü olabileceğini veya kaza olabileceğini düşündüm. Tekrar önüme döndüm. Bu kişi tekrar yanıma gelerek 'Beni tanıdın mı?' diye sordu. Bende tanımadığımı söyledim. 'Sen beni nasıl tanımazsın' tarzında ısrarlı konuşmaya başladı. Ben tanımadığımı, işlemleri yapmak için müsaade etmesini istedim. İki kişi daha geldi. Denizhan isimli kişi 'gel dışarıda ben sana kendimi tanıtacağım' tarzında beni çekiştirdi. Erdal isimli kişiyle birlikte bana saldırdı. Elleri ve tekme ile vurdu. Deniz Vural bana 'Seni de karını da harcarım' şeklinde tehdit içeren sözler söyleyip küfür etti. Erdal da sizi harcarız şeklinde sözler söyleyip küfür etti. Erdal isimli şahıs Deniz'e reis diye hitap ediyordu. Ben sanıklarla başlangıçta herhangi bir polemiğe girmedim. Eşim ile konuşurken ülke değerleri ve siyasi bir parti ile ilgili aşağılayıcı konuşmam veya değerlendirmem olmadı.Sanıklara yönelik de bir siyasi partiyi kastederek herhangi bir konuşmam olmamıştır" dedi.

"ÜÇ SANIK EŞİME SALDIRDI"

Şikayetçi Elif Yılmaz da sanıklardan şikayetçi olduğunu belirterek "Resepsiyonda işlemleri yaptığımız sırada sanık Deniz, eşime beni tanıdın mı tarzında soru yöneltti. Eşimin tanımadığını söylemesi üzerine 'beni nasıl tanımazsın?' diye karşılık vererek 'gel sana kendimi tanıtayım' tarzında konuştuğunu fark edince eşimin yanına giderek araya girmeye çalıştım. O sırada 3 sanık eşime saldırdılar. Tüm sanıklar 'Sizi harcıyacağız sizi gebertiriz' tarzında tehdit içerir sözler sarf edip sinkaflı küfürler etti. Arbede sırasında bankoya sıkıştık. Sanık Deniz vurmak için ulaşamayınca banko üzerinde bulunan metal küreyi alıp bize doğru fırlattı. Küre benim başıma isabet etti" dedi.

DURUŞMA ERTELENDİ

Duruşmada otel çalışanı olan 6 kişi de tanık olarak dinlendi. Gördükleri olayları anlattılar. Mahkeme, sanıkların ifadelerinin alınması ve dosyada bulunan kamera görüntülerinin bilirkişiye verilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

BASIN AÇIKLAMASI YAPTILAR

Oyuncu Hakan Yılmaz ve eşi Elif Yılmaz duruşma çıkışında basın açıklaması yaptı. Hakan Yılmaz, "İlk davamız vardı, avukatımızla birlikte katıldık. Şikayetimizi belirttik" dedi. Avukat Süleyman Canacankatan ise "Arkadaşlar daha önce söylediğimiz gibi bu şahsileştirmenin dışında tutmaya çalışıyoruz. Bu iş Hakan bey tarafından tamamen toplumsal bir ödev olarak ele alınıyor. Yani toplumda birtakım kişilerin yapmış olduklarının yanına kar kalmaması, bu kişilerin yargı önüne çıkartılıp hak ettikleri cezayı almaları açısından her iki müvekkilim de bugün üzerlerine düşen görevi yerine getirmişlerdir. Her ikisi de mahkemeye çıkarak şikayetçi olduklarını belirterek olayı samimi bir şekilde anlatmışlardır. Her iki müvekkilim de yorum yapmak istemiyor. Yorum yapmaktan çekiniyorlar. Söz yargıda mahkemenin vereceği kararın her türlüsüne saygılıyız" dedi.

"Karşı tarafın karşılıklı küfürleşme olduğuna dair iddiası var" şeklindeki soruya ise Hakan Yılmaz, "Bana bir küfür edildiyse mutlaka abir karşılık vermişimdir" dedi. Avukat ise müvekkilinin karşılık vermiş olması durumunda kendilerine göre suç teşkil etmeyeceğini belirtti. Yılmaz, davadan önce karşı tarafın irtibat kurup kurmadığına yönelik soruya "Birebir bir özür ve başka bir şey olmadı" dedi. Avukat Canacankatan ise dostane irtibat kurulduğunu ancak şikayetten vazgeçme bir durumun sözkonusu olmadığını ifade etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Hakan Yılmaz Deniz Vural Elif Yılmaz İstanbul Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? Açıklama yaptılar mı? Kameralara yakalanan çiftten açıklama geldi mi? DEM Parti kapatılacak mı? Bakan Tunç konu ile ilgili ne söyledi? İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri kim oldu? Fikri Doğan kimdir?
500

Yorumlar (10)

İNSAN NEREDE FRENE BASACAĞINI BİLMELİ:

meselenin özü bu olmamalı kimse bodoslamadan gelip hiç bir neden yokken hele ki yanında bir bayan varken diğerine efelenmez hayatın kuralı etki ve tepki üzerine kurulu ancak sebep her ne olursa olsun yanında bir bayan varken erkeğe sataşmak Erkekliğin en aşağı ucudur hele ki bu eşiyse yazıklar olsun Raconun da içine ettiniz insanlığın da delikanlılık ad değil lakap değil delikanlılık er kişinin adamlığından gelir yakışırsa el söyler dil över sen haddini bilirsin kısaca bu yapılan şık değil

4
1
yanıtYanıtla
lll:

Insallah yatarlar iki uc yilda adam olurlar. Ama bu tip adamlara hapiste kar etmez

4
0
yanıtYanıtla
bjk:

kim oursa olsun bir adama eşinin yanında yapılmaz böyle hareketler bize yakışmaz kendini deli kanlı sanan zavallılar alır cezalarını inşallah

3
0
yanıtYanıtla
metin:

Adam kendini polat alemdar baba zannetmiş bırakın biraz fantazisini yaşasın yazıktır yaa

3
0
yanıtYanıtla
adanalıyazz:

bu tipler alışmışlar her yerde beleşe o yüzden ahkam kesiyorlar

1
2
yanıtYanıtla
baran:

Ben tanıyorum bu adamları mafya gibi dolaşıyorlar Kırıkkale de kendini bir şey sanıyor bu denizhan vural denen şahıs Kurtlar Vadisinin etkisinden kurtulamayan zavallılardan kendisi inşallah yatar içerde de aklı başına gelir.

2
0
yanıtYanıtla
ali:

kendilerini başka insanlardan üstün görenlere acıyom öteki dünyada keşke derdim olmasada oturup bunları bi kenardan izleyebilsem öyle yalvaracaklar ki diyecekler bunlara dünyada kibirli kibirli geziyordunuz nedir bu haliniz yalvar yakar

1
0
yanıtYanıtla
Minyon kız:

Kibirli insanlardan nefret ediyorum icin neyse disinda oyle olmali ortami tanimak lazim

yanıt0
yanıt0
bunlar şehir magandalarıı müebbet verin:

umut

0
0
yanıtYanıtla
cosmos:

olayı bilmiyoruz adli dosyayı görmediniz vardır bir sebep kimse deli değil durup dururken saldırsın deliler saldırır çok ön yargılı bakıyorsunuz analiz sıfır

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title