Haberler

Oyuncu Eda Ece Sette Yaşanan Taciz Olayında Genç Kızın Yanında Olacak

Güncelleme:

Yasak Elma dizisinin başrol oyuncularından Eda Ece, sette Talat Bulut ve kostüm asistanı Özge Ş.'nin arasında yaşanan taciz olayında genç kızın arkasında olduğunu söyledi.

"Yasak Elma" dizisinin başrol oyuncularından Eda Ece, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Buğra Gülsoy'un da aralarında bulunduğu arkadaşlarıyla bir kafede oturan oyuncu, çıkışta muhabirlerle ayaküstü sohbet etti.

"ÖZGE Ş'NİN ARKASINDA DURACAĞIZ"

Talat Bulut'un 19 yaşındaki kostüm asistanı Özge Ş'yi taciz ettiği iddiaları sorulunca Ece şöyle konuştu: "Çok güzel bir sezon geçirdik, son set günümüzden bir gün önce böyle bir olay ortaya çıktı. Gencecik bir kız var ortada. Biz Talat Bey'le çok samimi olmadık, tamamen profesyonelce bir çalışma içindeydik. Olayı yaşayan kızla konuştuk. Talat Bey'i de zaten her gün yayınlardan dinliyoruz. Olay mahkemeye taşındı. Eğer savcı dava açılmasına karar verirse doğal olarak Özge Şimşek'in arkasında duracağız. Mahkeme kimin haklı olduğuna karar verecek. Keşke böyle bir olay yaşanmasaydı. Talat Bey de umarım aklanır."

Oyuncu Eda Ece Sette Yaşanan Taciz Olayında Genç Kızın Yanında Olacak

"O KIZIN ÜNLÜ OLMA DERDİ YOK"

Eda Ece, Özge Ş'yi haklı bulup bulmadığı sorulunca ise, "Kimse durup dururken böyle bir ithamda bulunmaz. Eline ne geçecek ki... Ben de bir kadınım, benim başıma böyle bir şey gelmese bu tarz bir ithamla kendimi sıkıntıya düşürmek istemem. O kız niye böyle bir şey yapsın? Ünlü ya da oyuncu olma gibi bir derdi yok sonuçta, o kız öyle biri değil" yanıtını verdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Talat Bulut Eda Ece Magazin Haberler

500

Yorumlar (18)

Alayına Gider:

Eda Ece'' de kitap gibi kız oku oku bıkmazsın her sayfasını satır satır okurum. Kitap bitsin tekrar tersten sondan baştan her yerinden başlarım. . . .

3
22
yanıtYanıtla
fulya:

Edanin söylediklerini cok mantiksiz buluyorum. olayi görmedigi ve sahit olmadigi halde nasil özgenin arkasindayim diyorki. insan bildigi ve emin oldugu Zaman sahsin arkasinda durur, sonrada umarim talat bey aklanir diyor. su anda talat beyin karsisinda oldugunu unutuyor. Bende bir kadinim tacize karsiyim, ama kimsenin görmedigi, ezginin olay aninda seside cikmamis taraf tutmak haksizlik ve iftiradir. Diziyi sevval sam, talat Bulut, sevda erginci ve onur tuna götürüyor. Eda ece rolunun hakkini veremiyor.

17
2
yanıtYanıtla
Harbici..:

Yasa elma oldu çürük elma. tüm kurtlar dökülmeye başladı :)

16
2
yanıtYanıtla
bi insan:

aslında beni de bi ara taciz etmişti, kameralar beni de çekin. . . .

2
13
yanıtYanıtla
....:

kadının kadına desteği işte. . güzel bir dayanışma

6
8
yanıtYanıtla
Açık Sözlü:

Bende sizin arkanızda olacağım Eda Hanım. Sizinleyim yalnız değilsiniz. Çok ama çok güzelsiniz. . .

3
8
yanıtYanıtla
SİMLİ:

Bu tarz konunun arkasında durmak ayrı bir kişinin lafı üzerine onun arkasında durmak ayrı ortaya konuşulmuş bir saçma düşünce umarım aklanır peki aklanırsa neyin arkasında duracaksın o kişinin öyle bir düşüncesi yok diyorsun. Duruşu belli olmayan sapma sapan bir yorum olmuş. Aklanırsa nasıl yüzüne bakacaksınız bence yorum yapmadan önce düşünerek konuşulmalı.

5
5
yanıtYanıtla
Büşra:

Cok mantikli tarafsiz on yargisiz bi aciklama takdir ettim :)

3
6
yanıtYanıtla
Açık Sözlü:

Dizide Eda Ece'' nin koca rolünü bana verseler ben dayanamam bir kaç gün sonra haberlerde Eda gerçekten tacize uğradı haberlerini okursunuz. Allah çok güzel yaratmış kadını. . .

3
6
yanıtYanıtla
mlk:

asistan kız belki de başka yerden para aldı sırf dizi bitsin diye iftira attı

4
5
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title