Haberler

Oyuncu Durul Bazan Sevgilisini Öpmeye Doyamadı

Güncelleme:

Durul Bazan, Çeşme'de sevgilisiyle tatil yapıyor. Çift, önceki gün plajda objektife yansıdı. Meraklı bakışlara aldırış etmeyen ünlü oyuncu, sevgilisini öpücük yağmuruna tuttu.

ÇEVREDEKİLERE ALDIRMADI

Kocamın Ailesi dizisinin sevilen oyuncusu Durul Bazan, sevgilisi ile çıktığı tatilde romantik dakikalar yaşadı. Sürekli güzel aşkını öpen oyuncu, çevredekilere aldırmadı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Çeşme Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (33)

Excuse meMobil-IOS:

Allah belanızı versin

29
5
yanıtYanıtla
gün ola:

askerlerimiz bunlar için şehit oluyor ya yazık. . . . .

14
2
yanıtYanıtla
ai:

ulan paranın gücüne bak yaa 20 lik çıtırı almış altına zıplatıyo, tay gibi taaaaayy

14
1
yanıtYanıtla
Hasan Basmacı:

götür eve istediğini yap mahlukat, ne göstermeye çalışıyorsun?

13
0
yanıtYanıtla
Murat aslan Mobil-IOS:

Olan ülke ateş alıp yanıyor yaptığınız habere bakın bu fotoyu çeken gazetenin götü yiyorsa Kürt PKK sempatizanlarının yanına gitsin o ne yaptığını çeksin

13
0
yanıtYanıtla
BURASI ÖNEMLİ:

edepsiz herif bunlarda insan !!!!!

11
1
yanıtYanıtla
serdarMobil-ANDROID:

edepsiz.........

9
2
yanıtYanıtla
cuneyt:

Normal şartlarda o kadın o adamin elini tutmaktan bile iigrenir ama paranın gucu

10
1
yanıtYanıtla
homeros:

işte dünya böyle zengin çocukları tatilde gariban çocukları da askerde

5
6
yanıtYanıtla
morukMobil-ANDROID:

bende cıtır hayun yapsam sabaha kadar öperimde bundan kime ne

1
8
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title