Haberler

Oyuncu Çağlar Ertuğrul, İzmir'e Taşınarak Sebze-Meyve Yetiştirmeye Başladı

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul, kız arkadaşıyla birlikte İzmir'e taşınarak meyve ve sebze yetiştirmeye başladı.

Oyuncu Çağlar Ertuğrul, önceki gün sevgilisi Kalya Manukyan'la beraber Nişantaşı'nda görüntülendi. Bir kafede oturan oyuncu, gazetecilerle kısa süreli sohbet etti. İstanbul'dan İzmir'e taşındığını söyleyen oyuncu, meyve-sebze yetiştirmeye yakın zamanda da hayvan alacağını söyledi.

"MEYVE, SEBZE YETİŞTİRİYORUM, HAYVANDA ALACAĞIM"

Çağlar Ertuğrul, "21 Aralık'ta vizyona girecek olan 'Yanımda Kal' filminin tanıtımı için İstanbul'a geldim. Bu arada ben İzmir'e taşındım" dedi. Gazetecilerin, "Neden taşındınız?" sorusuna Ertuğrul, "Zaten İzmirli'yim. İstanbul'dan çok sıkıldım. Orada bir çiftlik evim var. Sebze ve meyve yetiştiriyorum ama hayvanda alacağım" cevabını verdi.

Oyuncu Çağlar Ertuğrul, İzmir'e Taşınarak Sebze-Meyve Yetiştirmeye Başladı

'DAĞ' FİLMİMİN 3'ÜNCÜSÜNÜ ÇEKECEK

'Dağ' filmi serilerinin devam edeceğini söyleyen oyuncu, serinin üçüncüsünün çekileceğini söyledi.

Oyuncu Çağlar Ertuğrul, İzmir'e Taşınarak Sebze-Meyve Yetiştirmeye Başladı

Oyuncu Çağlar Ertuğrul, İzmir'e Taşınarak Sebze-Meyve Yetiştirmeye Başladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nişantaşı İstanbul İzmir Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (13)

Dürbünlü:

çine gidin ve oraya yerleşin,ülkemizde sadece hayırlı insanlar kalsın.

17
67
yanıtYanıtla
Putin:

Rusyaya da gelebilirler...

yanıt7
yanıt9
Harbici:

Insanlari memleketinden Kovmaya ne merakliymissin dürbünü bozulasi dürbünlu. Adam Izmir e Giittim deyo sen ne anliyon

yanıt20
yanıt2
Ddd:

Senin dürbünün camını

yanıt2
yanıt2
NAZLI:

SANATÇI ARKADAŞ HAKLI İZMİR GÜZEL YERDİR. HERKEZİN SEÇENEĞİ SAYGI DUYMAMIZ LAZIMNEDEN YORUMLARINIZDA NEGATİF YAZIYORSUNUZ SİZLERİNDE BENİMDE BÖYLE İMKANLARIMIZ OLSA AYNI ŞEYİ DÜŞÜNMEYİZMİ?? ARKADAŞ GELECEĞİNİ DÜŞÜNMÜŞ BUNDA NE YANLIŞLIKVAR BEN ANLAMADIM

24
3
yanıtYanıtla
İNSAF:

Muğlaya gel benimde çiftlik evim var. Bahçem hayvanlarım ağaçlarım hepsi çok güzel. Bir yıldır uğraşıyorum bende.

11
2
yanıtYanıtla
HamsterX:

Evine mi gelsin? Anlamadık.

yanıt2
yanıt0
napolyon:

para varsa her yer güzel olur yoksa güzel yer de kötüdür

10
1
yanıtYanıtla
varlığı bir dert yokluğu yara:

evet çok haklısın be Napolyon paran yoksa hayat kötü gerçekten ne demiştin sen yıllarrrr önce PARA PARA PARA

yanıt2
yanıt1
S.Celik:

Insallah belediyeyi akp alir ve izmirdede sogan ekecek yer kalmaz izmirinde istanbul gibi gokdelenleri olur bakalim o zaman nerye gideceksiniz

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title