Haberler

Oyuncu Barış Atay HDP'den Aday Oldu

Güncelleme:

Attığı tweetten dolayı geçtiğimiz gün gözaltına alınarak serbest bırakılan oyuncu Barış Atay, HDP'den gelen teklifi kabul ederek aday oldu.

Halkların Demokratik Partisi'nde (HDP) aday listesi üzerindeki mesai devam ederken, Barış Atay'ın aday olması için teklif sunuldu.

TEKLİFİ KABUL ETTİ

Alınan bilgilere göre, geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan ve kamuoyu tarafından muhalif kimliği ile tanınan tiyatrocu Barış Atay, HDP'den aday oldu.

"SÖZ KARDEŞİM"

Oyuncu, çıkan haberlerin ardından Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı: "Sosyalizm mücadelesi; ekip ve yoldaşlık işidir. #SözKardeşim yoldaşlarımın ve Parti'nin verdiği sorumluluk ve görev bilinciyle, seni orada da yalnız bırakmayacağım."

Oyuncu Barış Atay HDP'den Aday Oldu

GÖZALTINA ALINMIŞTI

Oyuncu Barış Atay Soma'da yaşamını yitiren madenci yakınlarına tekme atan Yusuf Yerkel'in özür mesajı üzerine attığı tweetle Ahmet Hakan'ın yazısına konu olmuştu. Ahmet Hakan'ın Hürriyet gazetesinde kaleme aldığı "Lütfen bu adama haddini bildiriniz" başlıklı yazısını takiben Barış Atay gözaltına alındı. Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen Barış Atay, işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Halkların Demokratik Partisi Ahmet Hakan Coşkun Magazin Haberler

500

Yorumlar (212)

ALLAHU EKBER:

Bir Takim Elbiseli Pkkli daha Zaten Aday Olmana Gerek Yok Nasil Biri Oldugunu Herkes biliyor Hain

1053
152
yanıtYanıtla
ADNAN:

SEN ALLAHA KURBAN OLASIN PİSLİK UTANMADAN ALLAHIN ADINI AĞZINA ALMA HAİN OLAN BİRİ VARSA SEN VE SENİN GİBİ DÜŞÜNENLERDİR

yanıt0
yanıt1
xx:

terörist militanından da bu beklenir zaten

350
22
yanıtYanıtla
Osmanli:

Demekki ulke tek bir kisiye emanet edilmezmis

119
143
yanıtYanıtla
Osmanli:

Begenmiyenler hadi tek kisiye teslim edelim

yanıt0
yanıt0
pus:

işin güçün afkurmak

yanıt0
yanıt0
BİR VATANDAŞ:

YAZIKLAR OLSUN SİZLERE. . . İŞİNİZ GÜÇÜNÜZ OLMADIK ŞEYLERİ GERÇEKMİŞ GİBİ GÖSTERMEK PUTİN, TRUMP, TEK BAŞINA MI ÜLKELERİNİ YÖNETİYORLAR. . . SIRF DİN DÜŞMANLIĞINIZ YÜZÜNDEN R. T E. yi HAZMEDEMİYORSUNUZ. . . hazmadeceksiniz seve seve. . . . . DEVAMMMMM. . .

yanıt3
yanıt1
duymayan kalmasın:

reisi başkan seçeceğiz hainler kudursun

yanıt1
yanıt0
Gül:

Edilir, mayasi temiz ve imani tam olana . . . . . Böyle ha komünist sevdalisi, ha gavurcu ha ateist, zerdüste vatan teslim olmayacak!

yanıt1
yanıt0
...:

hiç şaşırmadım. . zaten düşüncelerinden hangi partili olduğu belliydi. .

237
14
yanıtYanıtla
Tüm 212 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title