Haberler

Oyuncu Arzu Yanardağ İfade Verdi

Eşinden Dayak Yediği İçin Dava Açan ve Hakkında Zorla Getirilme Kararı Çıkan Oyuncu Arzu Yanardağ İstanbul Adliyesi'ne Gelip Hakime İfade Verdi. Yanardağ "Kendisi Gelerek Elimden Telefonu Aldı. Beni İtti ve Başımdan Yaraladı" Dedi.

Eşinden dayak yediği için dava açan ve hakkında zorla getirilme kararı çıkan oyuncu Arzu Yanardağ İstanbul Adliyesi'ne gelip hakime ifade verdi. Yanardağ "Kendisi gelerek elimden telefonu aldı. Beni itti ve başımdan yaraladı" dedi.

İstanbul 3. Sulh Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya gelen Yanardağ mahkeme heyetine ifade verdi. Boşanma davalarının hala devam ettiğini ve özel eşyalarının evde kaldığı için müsaade isteyeceğini belirten Yanardağ, "Bayan arkadaşım Zeynep Fuldan Özaydın ile birlikte eve gittim. Herhalde zorlamadan olacak kapı kilidi kırıktı. Elimizle iterek kapıyı açtık. Kendisi salonda alkol almış olacak ki çevrede alkol şişeleri ve kutuları vardı. Sızmış uyuyordu" dedi.

Yanardağ, eşini uyandırmak istemediğini eşyalarının bulunduğu yan odaya gittiğini ifade ederek, "İşimiz bitmek üzereydi. Salonda da bulunan bazı eşyalarımı almak için o tarafa gittiğimde kendisi uyandı. Bana bağırmaya başladı. Kendisini hiç daha önce bu kadar hiddetli görmemiştim. Bu sinir ve hiddetinden dolayı korktum. Korktuğumdan dolayı arka odaya geçtim. Burada telefonla tanıdığım bir memur arkadaşı arayarak yardım isteyecektim. Bu sırada kendisi gelerek telefonu elimden almaya çalıştı ve beni itti.

Bunun sonucunda başımdan yaralandım" diye konuştu.

Kendisinin eşini defalarca aradığını fakat eşinin onu her defasında bahanelerle istemediğini belirten Yanardağ, "Annesinin evde olması ve temizlik gibi sebepler yoktu. Ben neden gitmemi istemediğini bilmiyorum. Bana uykudan uyandıktan sonra ve bu olaylar sırasında anneme ve bana yönelik küfürler etti" ifadesinde bulundu.

Hakim, Arzu Yanardağ'ın zorla getirilme kararının geri alınmasına karar vererek duruşmayı erteledi.

(İST-RA-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title