Haberler

Oyuncu Akasya Asıltürkmen, Vize Başvurusu Yaparken Dolandırıldı

Güncelleme:

Oyuncu Akasya Asıltürkmen, dolandırıcıların yeni kurbanı oldu. Asıltürkmen, başına gelen olayı sosyal medya hesabından "Organize İşler'i izlediğim gün resmen dolandırıldım" dedi.

Başarılı oyuncu Akasya Asıltürkmen, telefon dolandırıcılarının yeni kurbanı oldu. Oyuncu, kendisini vize başvurusu için arayan dolandırıcılara 440 TL ödeme yaptı.

440 TL ÖDEME YAPTI

Oyuncu, vize başvuru aracı şirketi iData'dan aradıklarını söyleyen kişilere vize başvurusu için 440 TL ödeme yaptı. Akasya Asıltürkmen dolandırıldığını iData'ya gidince anladı.

Oyuncu Akasya Asıltürkmen, Vize Başvurusu Yaparken Dolandırıldı

"ORGANİZE İŞLER'İ İZLEDİĞİM GÜN DOLANDIRILDIM"

Oyuncu olayı Instagram hesabının story bölümünde şöyle anlattı: "Sistem değişti sandım. iData'ya geldim. Başvuru ücretsiz. Şu an gerçek rakam olan 330 TL ve vize ücretimi ödemek üzere çıktım. Organize İşler'i izlediğim gün resmen hayatımda ilk kez dolandırıldım.

"ARADIĞIM KİŞİ PİŞKİN PİŞKİN KONUŞTU"

Benim gibi iki kişi daha vardı. Numarayı aradım, pişkin pişkin konuştu. Turizm acentesi çıkıyor. VDS Turizm adı altında dolandırıyorlar."

Oyuncu Akasya Asıltürkmen, Vize Başvurusu Yaparken Dolandırıldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Akasya Asıltürkmen Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (7)

adsız:

dünya liderinin ülkesinin vatandaşından kim vize isterki anlamıyorum.

5
2
yanıtYanıtla
:

Günaydın Dürbünlü Dayı. Sabah-ı şerifleriniz hayrolsun.

5
2
yanıtYanıtla
CENGİZ KAAN:

dürbünlü şimdi sahtekar arabın işlerini takip ediyor din iman cennet cehennem satmakla meşgul etmeyin

yanıt1
yanıt9
Cordi:

Gündemde kalmaya çalışıyor. Bu kadın da kim

1
2
yanıtYanıtla
Cano:

Iyi senaryo

1
0
yanıtYanıtla
Almak isterken kolay vize:

Uyanıklar getirdi onu dize

0
0
yanıtYanıtla
bzztt:

bu bizim pamuk prenses değilmi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title