Haberler

Oyuna Girdikten 15 Dakika Sonra Sakatlanan Mehmet Ekici, Gözyaşlarını Tutamadı

Fenerbahçe'nin Sivasspor'a konuk olduğu maçta 61. dakikada oyuna dahil olan Mehmet Ekici, 15 dakika sonra sakatlık yaşadı. Tecrübeli oyuncu, yedek kulübesinde gözyaşlarına hakim olamadı.

Spor Toto Süper Ligin 9. haftasında Sivasspor'a konuk olan Fenerbahçe'de, 61'de Ayew'in yerine oyuna dahil olan, oynadığı 15 dakikada çok etkili bir performans sergilerken bir de topu direkten dönen Mehmet Ekici, sakatlandı.

Maçın 76. dakikasında topsuz koşu sırasında sakatlık geçiren tecrübeli orta saha oyuncusu, oyuna devam edemedi ve yerini Alper Potuk'a bıraktı.Yedek kulübesine gelen Ekici, gözyaşlarını tutamadı. 28 yaşındaki oyuncuyu arkadaşları teselli etti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Ekici Fenerbahçe Sivasspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (27)

TS61:

Şunun için iyi topçu demiyorlar mı. . Bunun iyi olduğu tek yer mr cihazı ve yedek kulubesi. .

8
4
yanıtYanıtla
Nankörler:

Bu kadar nankör olmayın sizi birçok maçta kurtardı. o dönemde trabzonsporun en iyi oyuncusuydu nerdeyse. Sizin yönetimin mallığı, Fener adama bonservis bedeli ödeyecekti sizin yönetim bir dönem boş bekletti bedavaya gönderdi. Ticari zekası çok bu trabzonsporluların baksana ne kadar kâr etmiş. . .

yanıt1
yanıt0
Trabzonspor:

Trabzonspor da bildiğin parladın yükseldin hemen paraya fenerbahçeyi tercih ettin. Sonucun bu olması kaçınılmazdı. Para herşey değilmiş demekki. Fos çıktın sen de mehmet bey ????

4
5
yanıtYanıtla
Mehmet:

Trabzonun ağı tutu adam bir türlü duzelemedi

3
6
yanıtYanıtla
cim bom bom galatasaray:

Aglama mehmeddim baban nız ali size top alacak ali topu at mehmet topu tut at ali at

4
2
yanıtYanıtla
fb:

geber

0
6
yanıtYanıtla
:

ŞANSIZLIK İLE FALAN ALAKASI YOK BU İŞİN . RONALDOYA BAKIN MESSİYE BAKIN ADAMLAR EN ÇOK SERTLİĞE MARUZ KALAN FUTBOLCULAR . SAKATLANMIYORLAR SAKATLANSALAR BİLE EN GEÇ 2-3 HAFTAYA İYİLEŞİYORLAR . BİZİMKİLER GİBİ 1 SENE YATMIYORLAR . ÇÜNKÜ ADAMLAR KENDİLERİNE BAKIYOR .

5
0
yanıtYanıtla
ANGARALI:

Kendine bakmazsan, transferde hainlik yaparsan daha işin rast gelmez

3
2
yanıtYanıtla
ZAZAKİ:

AHLA ALINAN KACINCI OYUNCU BU İŞE YARAMADI KİMSENİN AHINI ALMAYACAKSINIZ YAZIKKKKKK

4
1
yanıtYanıtla
VATAN53:

bunlarda ağlayarak AĞLAMA duvarına döndüler. yahu sanki küçük EMRAH gibi. lakin KOKO kalsın gitmesin daha Kadıköy de maçımız var. sonra gitsin.

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title