Haberler

Oynama Arzumuz Arttı

Beşiktaş'ın Kaptanı, "Mustafa Denizli'nin Gelişi Motivasyon Olarak Takımı Büyük Ölçüde Etkiledi. Takım İçinde Konuşulan Tek Şey, Şampiyonluk" Dedi.

Beşiktaş’ın kaptanı, "Mustafa Denizli’nin gelişi motivasyon olarak takımı büyük ölçüde etkiledi. Takım içinde konuşulan tek şey, şampiyonluk" dedi.

MERT Nobre, "Mustafa Denizli’nin gelişi motivasyon olarak takımı büyük ölçüde etkiledi. Oynama arzumuz arttı, bunu devam ettirmek istiyoruz" dedi. Beşiktaş’ın Brezilya asıllı kaptanı BJK TV’ye yaptığı açıklamada, şunları söyledi: "Yaptığınız işin beğenilmesi çok güzel. Ben de teknik direktörümüzün işini kolaylaştırmak için elimden geleni yapacağım. Sonuçta bu işbirliğinden karlı çıkan takımımız olacak.

Bu sezon, ’Şu kadar gol atarım’ diye bir hedef koymadım. İlk hedefimiz şampiyonluk. Benim ve takımım için şu anda varmak istediğimiz tek hedef şampiyonluk. Ama onun dışında her maça gol atmak için çıkıyorum. Tabii ki her maçta gol atmak zor, ama her maçta gol atmak için çok çalışıyorum.

Sivasspor maçı bizim için önemli. Onları çok yakından takip ediyoruz, ama biz de kendi limitlerimizi biliyoruz. Sivasspor’a saygımız var, iyi mücadele ediyorlar. Ama biz Beşiktaşız. Evimizde oynayacağız ve kazanacağız. Sivasspor maçını olduğu gibi her maçı kazanmamız gerekiyor."

Fener ve G.Saray’dan teklif alsam gitmem

Siyah beyazlı kulübün resmi internet sitesinde "Cola Turka ile Soru Cevap" bölümünde taraftarların sorularını yanıtlayan Çek stoper Tomas Zapotocny, "Buradaki hayalim, takımın çok ciddi bir parçası olup, kaptanlığa kadar yükselmek. F.Bahçe ve G.Saray’dan teklif gelse gitmem, burada kalırım. Beşiktaş benim için 1 numaradır" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title