Haberler

Öyle, Çilekti, Kirazdı Değil, Yıldız Alacağız"

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Cengiz Özyalçın, transfer çalışmalarına ilişkin yaptığı değerlendirmede,  "Galatasaray bir yıldızlar topluluğudur. Öyle, çilekti, kirazdı değil, yıldız alacağız" dedi.

Spor Toto Süper Lig'de 4. yıldızı formasına takmaya hak kazanan Galatasaray'ın 20. şampiyonluğu, Konya Galatasaray Taraftarlar Derneği tarafından, dernek binasında düzenlenen programda kutlandı.

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Cengiz Özyalçın, programın açılışında yaptığı konuşmada, Konya'yı çok sevdiğini ve kendisini burada evinde gibi hissettiğini belirtti.

Galatasaray'ın "en"lerin ve "ilk"lerin takımı olduğunu ifade eden Özyalçın, "3. yıldızı, 4. yıldızı ilk biz taktık. UEFA Kupasını ve Süper Kupa'yı biz aldık. Bu başarılarımız devam edecek. Konya'da dostlarımla birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum" diye konuştu.

Gazetecilerin transferlerle ilgili sorularını da yanıtlayan Özyalçın, akıllı bir transfer politikası yürüteceklerini vurgulayarak, "Galatasaray bir yıldızlar topluluğudur. Öyle, çilekti, kirazdı değil, yıldız alacağız" ifadelerini kullandı.

Konya Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Sıtkı Korkmaz ise zorlu bir sezonun ardından ulaşılan şampiyonluğun mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Bugünün kendileri için bir "düğün günü" olduğunu anlatan Korkmaz, şöyle konuştu:

"İnşallah sezon başlayıncaya kadar düğünümüz devam edecek. Herkes, kendisine yakışanı yapar. Bize yakışan hedef koymak, inanmak, çalışmak ve kazanmaktır. Kazanmak, Galatasaray'ın ruhunda vardır. İnanıyorum ki Türkiye'nin sportif anlamda her zaman gururu olan Galatasaray, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde başarılarına yenilerini ekleyecek."

Özyalçın, program sonunda Korkmaz'a imzalı bir forma, başkan Korkmaz da Özyalçın'a Mevlevi sikkesi ile semazen figürü hediye etti. 4 katlı şampiyonluk pastasının kesildiği programda, Coşkun Sabah da konser verdi.

Kaynak: AA / Yerel

Galatasaray Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title