Haberler

Oyder Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gülan Oldu

Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği'nin (OYDER) yeni Yönetim Kurulu Başkanı Z. Alp Gülan oldu.

OYDER açıklamasına göre, OYDER Olağanüstü Genel Kurulu'nda yapılan seçim sonucunda yeni yönetim kurulu belirlendi. Yeni yönetim kurulunun başkanlığına ise Z. Alp Gülan getirildi.

2006 yılında Dış İlişkiler Sorumlusu olarak OYDER'de görev alan ve sonrasında çeşitli görevlerde bulunan Gülan,1964 yılında doğdu.

Açıklamaya göre Gülan, başkanlığa seçildikten sonra yaptığı açıklamada, 70 bini aşkın çalışanın bulunduğu Türkiye'deki yetkili satıcılık müessesinin gelişmesi için çalışmaların hız kazanacağını kaydetti.

Genel kurulunda Başkan Vekilliği'ne Murat Şahsuvaroğlu, Başkan Yardımcılıklarına ise Nizamettin Uğurlu, Görgün Özdemir, Ruhan Özön, Ömer Koyuncu ve Turgay Mersin getirildi.

Yeni Yönetim Kurulu'nda ise Vedat İnciroğlu, Uğur Yalçınkaya, Zeynep Fidan Soysal, Seyra Toprak, Murat Gürünlü, Altuğ Erciş, Serkan Sucu, Yüksel Ceylan, Haluk Veli Doğan, Murat Yeğin, Hikmet Baran, Recep Asal bulunuyor.

Yeni dönem Denetleme Kurulu'nda ise Demirhan Dinç, Murat Mutlu ve Onur Soysal yer aldı. - İstanbul

Kaynak: AA / Ekonomi

Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title