Haberler

"Övgü Alınca Utanıyorum"

Güncelleme:

David Beckham, futboldaki başarısıyla olduğu kadar yakışıklılığıyla da beğeni topluyor.

Dünyanın en tanınmış sporcularından biri olan, fiziği ve giyim tarzıyla da büyük beğeni toplayan David Beckham, yıllar geçse de hala geniş bir hayran kitlesine sahip. Şu an kariyerini Amerika'da sürdüren ancak ülkesi İngiltere'nin sporla ilgili tüm çalışmalarında yer alan Beckham, Esquire dergisine konuştu:

Yıllardır ülkenizden uzakta yaşıyorsunuz. İngiltere'yi özlemiyor musunuz?

10 yıldan beri İngiltere'de yaşamıyorum ama bu, hiçbir şeyi değiştirmedi. Nereden geldiğimi, köklerimi asla unutmayacağım. Nerede yaşadığım fark etmez; ben, bir İngiliz'im. Bu kadar basit!

ingiliz köken

Üç çocuğunuz da İngiltere'de hiç yaşamadı. Onların; eşinizin ve sizin doğduğunuz ülkede yaşamasını istemez miydiniz?

Çocuklarım zaten İngiliz yetiştirilme tarzına göre büyüyor. Onlar, İngiliz zihniyetine sahip, normal çocuklar. Victoria ile İngiliz köklerimizi, çocuklar için gerçekçi bir hayat kurabilmek adına koruduk. Onlara, biz büyürken var olan ahlakı, ailelerimizin bizi yetiştirdiği gibi çok katı bir şekilde vermek istiyoruz.

İYİ ARKADAŞ ÖNE MLİ

Dışarıdan bakıldığında inanılmaz gösterişli bir hayatınız var gibi... 'Gerçekçi bir hayat' dediğiniz zaman biraz garip geliyor kulağa...

Evet ünlü arkadaşlarımız var. Ünlü aşçı Gordon'ın (Ramsey) yemek pişirmek için etrafta olması iyi bir fırsat. Tom'la (Cruise) birlikte motosiklete binmeye ise bayılıyorum. Yıllar geçtikçe, her ikisiyle de çok iyi arkadaş olduk. Bunun şöhretle ilgisi yok; böyle arkadaşlara sahip olmak gu'zel bir şey.

Vücudunuzda birçok haç dövmesi var. Çok inançlı biri misiniz?

İnsanlar, çoğunluğu dinsel imgeler olan dövmelerime baktığında, çok dindar biri olduğumu düşünüyor. Bütün dinlere saygı duyuyorum ama dindar biri değilim. Hayatı, doğru şekilde ve diğer insanlara saygı duyarak yaşamaya çalışıyorum. İnançlı bir şekilde yetiştirilmedim ama orada bir yerlerde bize göz kulak olan bir şeyin olduğuna da inanıyorum.

#Sayfa#

MESLE ĞİM HOBİM

Çok ünlü bir futbolcusunuz. Futbolun dışında ilgili olduğunuz başka bir şeyler var?

Mesleğimi severek yapıyorum, o yüzden benim için bir tür hobi bu iş.

Bu kadar ünlü bir anne ve babaya sahip olmak çocuklarınız için zor olsa gerek. Tüm dünyanın gözü üstlerinde ve en az anne-babaları kadar başarılı olmaları bekleniyor...

Evet oğullarım Brooklyn, Romeo ve Cruz'un futbol konusunda başarılı olması bekleniyor. Üzerlerinde, oldukça fazla baskı var ama dürüst olmak gerekirse, baskının farkında değiller. Kendilerine çok güveniyorlar ve bunu doğal karşılıyorlar.

Birçok kadının rüyalarını süslüyorsunuz. Fiziğinizle ilgili övgü alınca neler hissediyorsunuz?

Aslında fiziğimle ilgili övgü alınca utanıyorum.

MANCHESTER GÜNLERİMİ

Beckham için Manchester United günleri çok özel. Beckham o günler hakkında şöyle konuşuyor: "Kariyerimdeki en mutlu günleri Manchester United'da yaşadım; bu nedenle, şanslıydım. 13 yıl boyunca bunun bir parçası olmak, tek kelimeyle harikaydı."

ZENGİN VE ÜNLÜ

2 Mayıs 1975'te doğdu.

1992'de Manchester United forması giymeye başladı. 2000'de takımın kaptanı oldu ve bu görevi 2006'ya dek sürdürdü.

İngiltere Milli Takımı'nda 115 kez forma giydi.

2003 yılında Britanya İmparatorluk Nişanı ile ödüllendirildi.

2007'de 32.5 milyon dolar karşılığı Los Angeles Galaxy takımıyla anlaştı; hala aynı takımda oynuyor.

Haziran ayında, Forbes dergisinin hazırladığı dünyanın en çok kazanan futbolcuları listesinde, 29.3 milyon Euro'luk kazancıyla ilk sıralarda yer aldı.

VICTORIA KOMİK VE ÇEKİCİ

Eşiniz Victoria ile daha önce hiç tanışmamış birine, onu nasıl anlatırdınız?

Çekici ve komik biri; eskiden 'Spice Girls' grubunun üyesiydi, şimdi ise bir tasarımcı. Bir şeyi istediği zaman elde etmek için ne yapacağını iyi biliyor. Üstelik harika bir anne; benim için en baskın özelliği de bu.

Victoria Beckham ile yaklaşık 15 yıldır berabersiniz. Birbirinize olan sevginizi nasıl ilk günkü gibi tutuyorsunuz?

Kalıcı bir evliliğin sırrı birbirine zaman ayırabilmekte gizli. Birinci önceliğimiz olan çocuklarımızla zaman geçirmeyi seviyoruz ve haftada bir kez baş başa yemeğe çıkmayı asla atlamıyoruz. Gerçekten çok çalışıyoruz ama her zaman, ikimizden biri, çocuklarla birlikte oluyor.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Manchester United Victoria Beckham David Beckham Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title