Haberler

Otyakmaz: Sivasspor Gerçeğini Dünya Kabul Etti

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmayı hedeflediklerini belirterek, ''Hem ülkemizi, hem şehrimizi en iyi şekilde Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek takımımızı oluşturacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın'' dedi.

Sivasspor Kulübü'nün olağanüstü genel kurulu, İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi Salonu'nda yapıldı. Genel kurulda konuşan kulüp başkanı Otyakmaz, 5 yıldır bu görevi gururla ve onurla yürüttüğünü söyledi.

Bilica'ya tutarlı davranışlarından ve Sivasspor'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Otyakmaz, ''Sivasspor'a kazandırarak gitmiştir, katkısı olmuştur, gerçekten taraftarın da gönlünde yer etmiştir'' dedi.

Sivasspor'dan 2 sezon önce Galatasaray'a transfer olan Servet Çetin'in kırmızı-beyazlı ekibe ve sonrasında sarı-kırmızılı ekibe transferinde yaşananları da anlatan Mecnun Otyakmaz, Servet'in ayrılırken anlaşmada yazılı olmayan, sadece söz verilmiş meblağı da Sivasspor'a kazandırarak gittiğini ifade etti.

Maçlarını oynadıkları 4 Eylül Stadyumu'nda bir takım iyileştirmeler yaptıklarını belirten Otyakmaz, ''Muhtemelen 28 Temmuz oynamamız gereken Şampiyonlar Ligi ön ayağını, eğer kura sonucu ilk maç burada oynanırsa o döneme yetiştirmiş olacağız'' dedi.

Mecnun Otyakmaz, Sivasspor gerçeğini bütün dünya futbolunun kabul ettiğini belirterek, ''Avrupa'da çok daha fazla ilgi uyandıran, dikkat çeken bir kulüp olmayı başarmış durumdayız'' dedi.

Bu başarının yakalanmasında büyük emekleri olan teknik direktör Bülent Uygun, teknik heyet ve futbolcular için genel kurula katılanlardan özel bir alkış isteyen Otyakmaz, teknik heyeti ve futbolcuları kutladı.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title