Haberler

Otyakmaz: "Klas Ayakların Devreye Girmesiyle Maçı Kazandık"

Demir Grup Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Son 10 dakika klas ayakların devreye girmesiyle maçı kazanmasını bildik. Gerçekten çok güzel oldu. Çok keyif aldığımız bir karşılaşma oldu" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Demir Grup Sivasspor'un sahasında Osmanlıspor'u 3-2 mağlup etmesinin ardından Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz karşılaşma sonrası basın mensuplarını açıklamalarda bulundu. Takımın ilk yarıda iyi oynadığı ifade eden Otyakmaz, "Çok iyi fırsatlar bulduk. Aslında maçı ilk yarıda kopartabilirdik. İkinci yarı rakip takviyelerle birlikte daha iyi bir motivasyonla sahaya çıktı. Gerçekten yarım saat oyuna hakim oldular bu arada öne de geçtiler. Son 10 dakika klas ayakların devreye girmesiyle maçı kazanmasını bildik. Gerçekten çok güzel oldu. Çok keyif aldığımız bir karşılaşma oldu" dedi.

Robinho'nun performansı

Karşılaşmada 2 gol atıp 1 gol asist yapan Brezilyalı yıldız Robinho'nun performansının sorulması üzerine Otyakmaz, "Robinho ne kadar doğru bir tercih olduğunu her anlamda şehrimizin tanıtımı, Türk futbolunun marka değeri, bizim sonuçlarımızın açısından 2 haftada 3 gol atmasıyla bir asist yapması, bize kazandırdığı puanlar ne kadar doğru bir iş yaptığımız gösteriyor. Bunlar bizi sevindiren şeyler" diye konuştu.

Ligin başından itibaren hedefi ilk 10 olarak belirlediklerini aktaran Otyakmaz, "İlk 6 içerisine girebilirsek bizi mutlu eder. Tabii neden Avrupa olmasın diyeceğim ama neticede önümüzü görelim yavaş yavaş gidelim" şeklinde konuştu. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mecnun Otyakmaz Sivasspor Robinho Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title