Haberler

Otyakmaz: "Avrupa'ya gitmek için kupa finalinde Beşiktaş'ın yanında olacağız"

Güncelleme:

- Otyakmaz: "Avrupa'ya gitmek için kupa finalinde Beşiktaş'ın yanında olacağız" Sivasspor kulübü başkanı Mecnun Otyakmaz: "Rıza hoca ile yeniden sözleşme imzalayacağız" "Kupa finalinde Beşiktaş'ın yanında olacağız" Süper Lig'in 42.

- Otyakmaz: "Avrupa'ya gitmek için kupa finalinde Beşiktaş'ın yanında olacağız"

Sivas spor kulübü başkanı Mecnun Otyakmaz:

"Rıza hoca ile yeniden sözleşme imzalayacağız"

"Kupa finalinde Beşiktaş'ın yanında olacağız"

SİVAS - Süper Lig'in 42. ve son haftasında sahasında Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup eden DG Sivas spor'da kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, "Ligi 5. bitirdik ve bu 5. bitirmemiz hali hazırda bizi Avrupa kupalarına taşımıyor. Avrupa kupalarına gitmemiz için de Beşiktaş'ın Antalya spor karşısında başarılı olup kupayı alması gerekiyor" dedi.

Otyakmaz, ligin ikinci yarısından itibaren mükemmel bir çıkış yakaladıklarını ifade ederek, "İkinci yarısında göstermiş olduğumuz performansla ligi 5. bitirdik. Hem teknik heyetimizi, hem de futbolcularımızı canı gönülden kutluyorum. Gerçekten büyük bir başarı. İkinci yarının ilk karşılaşmasında Alanya spor ile 2 gün süren bir müsabaka sonucunda mağlup olmuştuk. O günden bugüne çok şükür mağlubiyet yüzü görmedik ve hak ettiğimiz bir yerde ligi bitirdiğimizi düşünüyorum. Başta yönetim kurulumuz olmak üzere emeği geçen herkese bütün arkadaşlarımıza ve futbolcularımıza şükranlarımı sunuyorum. Bu başarı taraftarlarımıza armağan olsun" dedi.

"Rıza hoca ile yeniden sözleşme imzalayacağız"

Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın sözleşmesinin sona ermesinin hatırlatılması üzerine Başkan Otyakmaz, "Rıza hoca bizim hemşerimiz. Herhangi bir problem olması söz konusu bile değil. Hafta içi konuşup, önce onunla sözleşmemizi imzalayıp, ondan sonra verdiği rapor doğrultusunda transferlerimizi gerçekleştireceğiz. Daha güçlü bir Sivas spor inşallah önümüzdeki sezonda vizyonda olacak. Takımda sözleşmesi sona eren bazı futbolcularımız var. İlk önce hocamızla sözleşmeyi imzaladıktan sonra onlarla da görüşüp devam edemeyecek olanlara da başarı dileyeceğiz. Devam edecek olanlara da yeni sözleşmeyle yolumuza devam edeceğiz" ifadesini kullandı.

"Kupa finalinde Beşiktaş'ın yanında olacağız"

Bir basın mensubunun Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nı kazanması halinde Sivas spor'un Avrupa kupalarına katılma hakkı da elde edeceğini söylemesi üzerine Otyakmaz, "Ligi 5. bitirdik ve bu 5. bitirmemiz hali hazırda bizi Avrupa kupalarına taşımıyor. Avrupa kupalarına gitmemiz için de Beşiktaş'ın Antalya spor karşısında başarılı olup kupayı alması gerekiyor. Dolayısıyla o maçta bütün maçta Sivaslıların desteği Beşiktaş'ın yanında olacak diye düşünüyorum. Ama hak edenin kazanacağı bir karşılaşma olmasını bütün kalbimle diliyorum" dedi.

"A milli takıma bizden futbol gitmemesi üzdü"

A Milli Takım aday kadrosuna Sivas spor'dan futbolcu çağırılmamasını da eleştiren Otyakmaz, "A Milli takım seçmeleri yapıldı. Öncelikle milli takımımızı tebrik ediyoruz ve başarılar diliyoruz. Şenol hocamız geçtiğimiz hafta Sivas spor'la ilgili çok güzel şeyler söyledi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz ama bizim de beklentilerimiz vardı, bazı oyuncularımızın milli takımda olmasını arzu ediyorduk. Sivas spor taraftarı da böyle bir şey bekliyordu. Biraz üzüldüğümüzü de söylemek istiyorum" diye konuştu.

"Olumsuz yorumların hesabını mahkeme de soracağız"

Ligde geçen hafta Fenerbahçe'yle oynadıkları karşılaşma öncesinde bir televizyon program yorumcusunun Sivas spor ile ilgili eleştiri sözlerine hatırlatılması üzerine Otyakmaz, şu yanıtı verdi:

"Bu olumsuz yorumların hesabını mahkeme de soracağız. Gerekli dilekçeleri verdik. Acaba bu spor yorumcularında da yaş haddinden dolayı sağlık raporu alınması gerekiyor mu? Gerekmiyor mu? Bilmiyorum ama öyle herkesle istediği gibi ileri geri konuşamamalı. Bunun bir bedeli olmalı. Bu bedeli ödettirmek için de hukukçularımız çalışmaya devam ediyor. Pazartesinden itibaren gerekli yerlere gerekli şikayetleri yapacağız."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kasımpaşa Sivasspor Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title