Haberler

Ötv Farksız Audi A4 1.4 İçin Zubizu Üyesi Olmak Yeter! Üstelik Sıfır Faiz Fırsatıyla

ZUBİZU Kullanıcılarına Özel Audi A4 1.4 ÖTV Farksız ve Yüzde 0 Faiz Ayrıcalığıyla! ÖTV FARKSIZ Audi A4 1.4 için ZUBİZU Üyesi Olmak Yeter! Üstelik Sıfır Faiz Fırsatıyla!Zengin içeriğiyle renkli, eğlenceli ve konforlu bir dünyanın kapısını aralayan ZUBİZU kullanıcıları şimdi; Audi A4 1.

ZUBİZU Kullanıcılarına Özel Audi A4 1.4 ÖTV Farksız ve Yüzde 0 Faiz Ayrıcalığıyla!

ÖTV FARKSIZ Audi A4 1.4 için ZUBİZU Üyesi Olmak Yeter! Üstelik Sıfır Faiz Fırsatıyla!

Zengin içeriğiyle renkli, eğlenceli ve konforlu bir dünyanın kapısını aralayan ZUBİZU kullanıcıları şimdi; Audi A4 1.4'e ÖTV farksız 24 ay taksit ve yüzde 0 faizle sahip oluyor.

Farklı yaşam tarzlarına uygun birçok alanda kişiye özel öneri ve içerikler paylaşan mobil uygulama ZUBİZU; kullanıcılarına sunduğu avantajlara Audi iş birliği ile devam ediyor. Kampanya kapsamında ZUBİZU kullanıcılarına, Audi yetkili satıcılarında sınırlı sayıdaki Audi A4 1.4'e yüzde 0 faiz oranı ve özel kur avantajlarıyla sahip olma fırsatı sunuluyor.

ÖTV FARKSIZ Audi A4 1.4 için!

Kampanya, 50.000 TL kredi kullanımı ve 24 ayla sınırlı olup, Audi Kasko ve Uzatılmış Garanti alınması durumunda geçerlidir.

ZUBİZU Mobil Hakkında!

Yeme-içmeden modaya, seyahatten otomobile, sağlıklı yaşamdan sanat ve eğlenceye farklı yaşam tarzlarına uygun birçok alanda kişiye özel öneri ve içerikler sunan mobil uygulama ZUBİZU; İlgi alanlarına göre şekillenen, en güncel trendlerden beslenen ZUBİZU, içinde mobil ödeme, restoran rezervasyonu, bilet satın alma gibi fonksiyonları da barındıran yeni nesil bir mobil uygulama olarak karşımıza çıkıyor.

A4 Sedan

Audi A4 1.4'e ÖTV farksız 24 ay yüzde 0 faizle sahip olmak için yapılması gereken tek şey ZUBİZU kullanıcısı olmak. ZUBİZU mobil uygulamasını Apple Store ve Google Play'den indirebilirsiniz.

Kaynak: Teknotalk.com / Teknoloji

Audi Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title