Haberler

Oturacakları daireyi kurayla belirlediler

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ta yapımı devam eden toplu konut için 147 daire sahibi oturacakları daireyi belirlemek için noter huzurunda kura çekti.

Onikişubat Belediyesi Kentmar Yapı Kooperatifi için müracaat başvurularını almış ve inşa edeceği 3 ayrı noktada yapılacak 5 blok için 147 daire sahibi belirlemişti. Ev sahibi olmak isteyen 4 bin kişi müracaat etmiş, ev çekilişleri noter huzurunda belirlenmişti.

Necip Fazıl Kültür Merkezi'nde noter huzurunda yapılan çekilişle kat ve daire numaraları belirlendi. Başkan Mahçiçek'in katılımıyla gerçekleşen programa ev sahipleri de eşlik etti.

Önceki yıllarda 7 ayrı bölgede 854 ailenin yüzünü güldüren Başkan Mahçiçek, "Vatandaşımızın kira öder gibi ev sahibi olmaları için, toplu konut projemizi devam ettiriyoruz. Son yapacağımız evlerle birlikte toplam bin bir daireye ulaşıyoruz" dedi.

Başkan Mahçiçek, "Ülkemizde bir imar sorunu var. Gecekondular yapılıyor daha sonra tetkikler yapıldığında buraların deprem bölgesinde olduğu belirleniyor ve kentsel dönüşüme gidiliyor. Devletimiz bu kadar zengin değil. Bizler bu işleri en başında yapmalıyız. İmar planlarımızla bu devlete yük olan işlerin önüne geçeceğiz. Evlerimizi son sistemle depreme dayanıklı olarak inşa ediyoruz. Önümüzdeki bahara teslim edeceğiz inşallah. Amacımız kar etmek değil, zahmete girmektir. Vatandaşlarımızı piyasaya göre uygun fiyatlarla ev sahibi yapmak istiyoruz" dedi.

Kuraların şeffaf bir şekilde noter huzurunda yapıldığını da aktaran Başkan Mahçiçek, "Noter huzurunda çekerek kat ve daire numaralarını belirleyeceksiniz. Çocuklarınızla, ailenizle, sağlıkla, mutlulukla oturacağınız yeni evlerinizde, güzel günler geçirmenizi diliyorum" dedi.

İlk çekilişi Başkan Mahçiçek yaparak konut sahibini sahneye davet etti. Diğer ev sahipleri ise kendi kat ve daire numaraları için heyecanla çekilişlerini yaptılar.

147 kişi oturacağı daireyi kurayla belirlendi. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kahramanmaraş Noter Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title