Haberler

Otoyol Polislerinin Yeni Araçları Özellikleriyle Beğeni Topladı

Güncelleme:

Otoyol polisleri, kendileri için hazırlanan ve özel tasarımıyla dikkat çeken araçlarını kullanmaya başladı. Araçlar uyarı ve güvenlik sistemi ile beğeni topladı.

Otoyol polisleri için hazırlanan ve özel tasarımıyla dikkati çeken araçların kullanımına başlandı. Araçlarda bulunan uyarı mesaj sistemi ve güvenlik sistemi beğeni topladı.

KAYAN YAZI SİSTEMİ

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Emniyet Genel Müdürlüğünün bünyesine kattığı 260 araçtan 2'si Edirne'ye gönderildi. Otoyol trafik polisleri için özel olarak tasarlanan araçların üzerindeki kayan yazı levhası dikkati çekiyor.

YEŞİL ŞERİTLER GÖZE ÇARPIYOR

Avrupa'da olduğu gibi sürücüleri uyaran bu levhalar sayesinde trafik polisleri, otoyol trafiğinde sürücülerle iletişim halinde olacak. Böylece otoyol trafik polislerinin uyarı mesajları sürücülere doğrudan iletilebilecek. Araçların üzerindeki yeşil şeritler de tasarımın ilginç unsurlarından biri.

5 YILDIZ ALDI

Trafik polislerinin hizmetine verilen 260 Corolla, Emniyet Genel Müdürlüğü'ne geçen ay teslim edildi. Türkiye'de üretilip satışa sunulan 11. nesil Corolla'nın, teknolojik üstünlüğünün yanı sıra Amerikan Ulusal Otoyol Trafik Güvenliği İdaresi'nin (NHTSA) yaptığı ayrıntılı genel güvenlik değerlendirmesi sonucunda en yüksek puan olan 5 yıldız aldığı bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Dünya Ekonomi Güncel Güncel Haberler

500

Yorumlar (31)

cemcem:

Almanyada şehir içi polis araçları opel genelde ama otoyollarında porsche mercedes ve bmw koyuyorlar kovalamacada etkili olması için. Bizde nede bu gözardı ediliyor??denizli emniyeti 4 adet bmw almış hemde 2014 model onları şehir içine koyacağına otoyollara koysaydı ya. bence emniyet araçları tek tip olmalı bizde nerden baksan 50 çeşit polis arabası var. şehir içinde megane ve doblo olmalı otoyollara ise 2şer tane bmw koy olsun bitsin sanki türkiyede 1000 tane otoyol var koca devlet 50 bmw alamıyosa yuh artık düzen denen bişey yok herşey karışık

21
31
yanıtYanıtla
NEVSEHIRLI:

HERSEY YAKISIR ASLANLARIMA TURKIYENIN GURURU TURK POLISLERI SLMLAR HOLLANDADAN

33
4
yanıtYanıtla
ksk:

HABERE BAK ÖZELLİKLERİYLE BEĞENİ TOPLADI DİYOR. GÖRENDE SANKİ SAVAŞ UÇAĞIYMIŞTA MODERNİZE EDİLMİŞ SANIR. BİLDİĞİMİZ TOYOTA İŞTE ALTI ÜSTÜ ÜZERİNDEKİ RENGİ DEĞİŞMİŞ YEŞİL OLMUŞ TEPESİNEDE BİR TANE IŞIKLI YAZI KOYMUŞLAR YANİ ABARTMASAK OLMAZ İLLA ABARTICAZ.

27
7
yanıtYanıtla
mesut degirMobil-ANDROID:

olmasa da olur hep rüşvet zaten denetim hiç yokkk

9
22
yanıtYanıtla
yorumcuMobil-ANDROID:

hic yakışmamis bide ne gerek var bosa masraf okadar... bu devletin parasi cok ne yapacagini şaşirmiş ama muhtaçlara gelince para yok.

7
22
yanıtYanıtla
vatantc:

slm bence harika olmus en guzeli TURK pilisine yakisir yurube kocyigitlerim sizi kimtutar

23
3
yanıtYanıtla
YEŞİL NE YA:

YEŞİL OLMAMIŞ CENAZE ARACI GİBİ

22
4
yanıtYanıtla
ihtiyar papas sirtakis:

türkler beyinlerini degistirmedikce, bu belalardan kurtulamazlar. .

14
10
yanıtYanıtla
YYY:

İĞRAANNNÇÇÇÇ. . TA ŞÖYLE IŞILDAKLI ŞEYLERLE GÖZÜMÜZÜ BOZMAYIN

8
16
yanıtYanıtla
Ömer Muhtar:

Kayan yazı tabelasına reklam alsınlar bir de. . .

17
6
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title