Haberler

Otoredi.com, Araç Kiralamanızı Kolaylaştırıyor

Şu an için 33 şehirde 9000'den fazla araç ile hizmet veren Otoredi, her gecen gün daha fazla araç ile daha fazla şehirde hizmet vermeyi hedeflemektedir.

Şu an için 33 şehirde 9000'den fazla araç ile hizmet veren Otoredi, her gecen gün daha fazla araç ile daha fazla şehirde hizmet vermeyi hedeflemektedir.

Otoredi.com'da istediğiniz tarih ve bölgedeki araçları aratarak, ekonomi sınıfındanlüks araç sınıfına kadar yüzlerce müsait seçenek arasından aracınızı seçebilir, sürücü bilgilerinizi ve ödeme bilgilerinizi girerek rezervasyonunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Ödemenizi gerçekleştirdiğiniz anda Otoredi, anlaşmalı olduğu işletmeler ile haberleşen özel yazılımı aracılığı ile rezervasyonunuzu anında işletmeye ileterek rezervasyonunuza kesinlik kazandırmaktadır. Rezervasyonunuz için Otoredi.com'un herhangi bir ek ücret talep etmediğini hatırlatmakta fayda var.

En uygun fiyat arayışı

Bir çok kişi kiralama öncesi birden fazla firmayı ziyaret ederek veya telefon ile arayarak en uygun fiyatlı hizmeti aramaktadır. Otoredi.com, aradığınız lokasyonda anlaşmalı olduğu işletmelerin araçlarını listeleyerek size en uygun fiyatlı aracı kiralama şansı tanımaktadır.

Otoredi.com'da şimdiden büyük şehirlerde işletmeler arası rekabetlerin, fiyatlara yansıdığını görmek mümkün. Öyle ki İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Adana'da benzinli araçların günlük fiyatlarının 42 TL'den, dizel araçların ise 45 TL'den başladığını görebiliyoruz. İlerleyen zamanlarda rekabetin daha da yükselmesi ile birlikte fiyatların daha da uygun hale geldiğini görebiliriz.

Mutlu müşteri temeli

Çevremizde lokal firmalardan hizmet alarak, kötü araç kiralama deneyimi yaşayan insanları görmek pekte zor değildir. Hiç tanımadığınız bir firmadan ilk hizmetinizi alırken tedirginlik duymanız oldukça mümkündür.

Otoredi işletmeleri belirli kriterlere göre seçerek ve köklü firmalarla anlaşma sağlayarak müşterisinin kötü bir deneyim yaşama olasılığını oldukça düşürmektedir. Kiralama sürecini başından sonuna kadar takip ederek, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmaktadır. Bu nedenlerden dolayı Otoredi.com'dan alacağınız hizmet kalitesinin Türkiye'nin dört bir yanında aynı olduğunu söylemek mümkündür.

Fırsatlarından haberdar olmak için veya daha geniş bilgi için www.otoredi.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: Haberler.Com / Basın Bültenleri

Basın Bültenleri Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title