Haberler

Otopark İçin İlk Kepçe Vuruldu

Fatsa Belediyesi öncülüğünde projelendirilen 500 araçlık kapalı otopark inşaatında ilk kepçe vuruldu. İlk çalışmayı kapalı otoparkı yapacak ve işletecek olan Erçallar A.Ş. sahiplerinden İsmet Erçal ile yerinde inceleyen Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, bereketli bir günde otoparka başladıklarını söyledi. Başkan Anlayan, Zafer Meydanı'nda yaptığı inceleme sırasında yaptığı açıklamada, kapalı otoparkın 7 dönüm alan üzerine yapılacağını ve 500 aracın sığacağını ifade ederek, "Buradaki yapılacak çalışmanın toplam maliyeti 5.6 milyon YTL. Belediye olarak biz kazı işlemi yapacağız ve yeri ilgili firmaya teslim edeceğiz. Yapım süresi 500 gün ama Erçallar A.Ş. burayı 1 yılda bitirmeyi hedefliyor. Onlar şirket olarak bunu yapabilecek güçteler" dedi.

Erçallar A.Ş. adına açıklamada bulunan İsmet Erçal ise çalışmalara başladıklarını belirterek, "Bizlerin hedefi bu çalışmayı kısa sürede tamamlayıp hizmete sunmak. Bu güzel ve büyük projenin şimdiden Fatsa'ya hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

(MY-SA) 30.04.2008 15:59 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title