Haberler

Otomobilinde Silahlı Saldırıya Uğrayan İşadamı Hayatını Kaybetti

Ataköy'de hareket halindeki otomobilinde silahlı saldırıya uğrayan bir işadamı olay yerinde hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Ataköy yan yol üzerinde 34 EK 0209 plakalı otomobili ile hareket halinde olan Ömer Satın saat 17.00 sıralarında kimliği belirsiz kişi yada kişilerin silahlı saldırısını uğradı. Satın, başına isabet eden 5 kurşunla olay yerinde hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Ardından olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri araç içerisinde ve çevresinde inceleme başlattı. Yapılan ilk incelemelerde Satın'ın başına isabet eden 5 kurşunla hayatını kaybettiği tespit edildi. Ekipler olay yerinde yapılan incelemelerin ardından yerdeki 6 adet boş kovanı toplayarak delil torbasına koydu. Olay yerinde elde edilen deliller daha sonra incelenmek üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Saldırı sonucu hayatını kaybeden 57 yaşındaki Ömer Satın'ın evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi. Satın'ın Ataköy'de petrol rafinesi işlettiği öğrenildi.

Öte yandan, olay yerine gelen Satın'ın komşuları, işadamının son dönemlerde sıkıntılı olduğunu ve durumu kendilerine de anlattığını ifade ettiler. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ataköy Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title