Haberler

Otomobil Meraklısı Ayı, Kapıyı Açıp İçeri Girdi

Güncelleme:

ABD'de bir ayı, semt sakinlerinden birinin arabasının kapısını gizlice açarken güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Araç sahibi paylaşımında, "Kapıyı açmasındaki naifliğine karşı acımasızca açık bırakıp gitti" ifadelerini kullandı.

ABD'nin Colorado eyaletindeki bir ayı, semt sakinlerinden birinin arabasının kapısını gizlice açarken güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Araç sahibi paylaşımında, "Kapıyı açmasındaki naifliğine karşı acımasızca açık bırakıp gitti" ifadelerini kullandı.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Amerika Birleşik Devletleri'nin Colorado eyaletinde yaşanan bir olay sosyal medyada gündem oldu. Eyalette yaşayan bir ayının bölge sakinlerinden birinin arabasının kapısını gizlice açarak içeri girmesi ve daha sonra kapıyı açık bir şekilde bırakarak gitmesi güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

KAPIYI KAPATMADAN GİTTİ

Aracın sahibi ise kamera kayıtlarını paylaşarak, bunun ayının 3'üncü girişimi olduğunu belirtti. Araç sahibi paylaşımında, "Kapıyı açmasındaki naifliğine karşı acımasızca açık bırakıp gitti" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Güvenlik Kamerası Sosyal Medya Colorado Komik - İlginç Dünya Haberler

500

Yorumlar (16)

ABDÜLREZZAK CONTATAKAR:

BUDA HABERMI YANI BIZ ZATEN ÜLKEMIZDEKI AYILARIN LÜKS ARACLARA OLAN MERAKINA HER GÜN DEFALARCA TANIK OLUYORUZ

5
2
yanıtYanıtla
richi:

ÜLKE batıyor nolacak bu iş damat feritte anlamıyor bu işten işi bilmeyenlere verdiğinizde ülke batıyor demekki bitik bir ülke şimdi topyekin yüzde 10  yaptılar nedir bu saçmalık bilen var mı bilmiyorsunuz tabi enflasyonu düşük gösterip maaş farkı yaptırmamak uyanın eyyyyyyyyyyyyyy türk halkı atı alan üsküdarı geçti bakın soygun var.

4
1
yanıtYanıtla
Ahmet:

Sanane ülkenin batması, yorma kafanı böyle şeylere. sen kendi işine bak. Merak etme ülkeyi düşünen aklı başında insanlar var.

yanıt0
yanıt2
Ahmet:

Kimse demiyor ki araç sahibi kapıyı niye kilitlememiş. Her türlü hayvan girebilir.

yanıt1
yanıt0
Lazoli:

terbiyeli ayılar bizim oralıdır.

4
0
yanıtYanıtla
Füsun:

Muhtemelen yiyecek aramistir

1
1
yanıtYanıtla
Hasan:

Hepde bu tur seyley abd de oluyor.

2
0
yanıtYanıtla
ZALİMİNGO:

BENCE AYI BİR HAYVANDIR

1
0
yanıtYanıtla
OOOOO:

RUHSATI UNUTMUŞTUR

1
0
yanıtYanıtla
oglum ayida nezaket:

aramiycan oglum ayida nezaket turumpta kibarlik adam kapikapatirmihic ayi buayi

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title