Haberler

Otomobilin İçi Yakıt Dolu Deposundan 10 Kilogram Esrar Ele Geçirildi

Otomobilin içi yakıt dolu deposundan 10 kilogram esrar ele geçirildi Kullanılan yöntem polisleri de şaşırttıGAZİANTEP - Gaziantep'te polis, şüphe üzerine durdurulan bir aracın içi yakıt dolu deposunda poşete sarılı paketler halinde 10 kilogram toz esrar ele geçirdi.

Otomobilin içi yakıt dolu deposundan 10 kilogram esrar ele geçirildi

Kullanılan yöntem polisleri de şaşırttı

GAZİANTEP - Gaziantep'te polis, şüphe üzerine durdurulan bir aracın içi yakıt dolu deposunda poşete sarılı paketler halinde 10 kilogram toz esrar ele geçirdi. Uyuşturucu tacirlerinin kullandığı bu yöntem polisleri de şaşırttı.

Gaziantep Emniyet müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Gaziantep otobanı Doğu gişelerinde yaptığı uygulamada, durumundan şüphelenilen bir otomobili durdu. İçerisinde bulunan bir bayar ve erkek şahsın şüpheli tavırlar üzerine ekipler, nöbetçi savcıdan alınan iznin ardından araçta arama yaptı.

Dedektör köpek bady buldu

Yapılan aramada yasa dışı bir şeye rastlamayan ekipler, uygulama noktasına getirilen narkotik dedektör köpeği bady ile araç arandı. Bady'nin, aracın yakıt deposunda aşırı tepki vermesi üzerine ekipler, kapağını açtıkları tankta elle yaptıkları kontrolde, paketler halinde esrar maddelerini buldu.

Polisler de şaşırdı

Ekipler, Sıvı yakıtın da yer aldığı yakıt deposundan poşete sarılı toz esrar paketlerini çıkardı. Ekipler, içi yakıt ile dolu depodaki poşete sarılı uyuşturucu madde paketlerini çıkarmakta hayli zorlandı. Kullanılan bu yönteme şaşıran ekipler, yakıt deposuna gizlenmiş toplam 10 kilogram toz esrar ele geçirildiği açıkladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gaziantep 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title