Haberler

Otomobilin Çarptığı Bisikletli Metrelerce Havaya Böyle Savruldu

Otomobilin çarptığı bisikletli metrelerce havaya böyle savruldu Motorsikletli gençler ölümden döndü, bisikletli çocuk metrelerce sürüklendi, takla atan otomobilin sürücüsü pencereden fırladı Kazaların aşırı hız, dikkatsizlik ve kural ihlalleri sonucu yaşandığı ortaya çıktıMERSİN - Mersin'de,...

Otomobilin çarptığı bisikletli metrelerce havaya böyle savruldu

Motorsikletli gençler ölümden döndü, bisikletli çocuk metrelerce sürüklendi, takla atan otomobilin sürücüsü pencereden fırladı

Kazaların aşırı hız, dikkatsizlik ve kural ihlalleri sonucu yaşandığı ortaya çıktı

MERSİN - Mersin'de, 2017 yılı içerisinde şehir merkezinde çeşitli noktalarda meydana gelen trafik kazaları MOBESE kameraları tarafından görüntülendi.

Aşırı hız, dikkatsizlik, alkollü araç kullanma gibi nedenlerden dolayı tüm Türkiye'de olduğu gibi Mersin'de de yıl boyunca birçok kaza meydana geldi. Aşırı hız, dikkatsizlik ve kural ihlallerinin neden olduğu kazalarda ölüm ve yaralanmayla sonuçlanan birçok olay yaşandı. Kentteki bir çok noktada görüntü kaydeden MOBESE kameralarına yansıyan görüntülerde daha çok sürücü hataları ön plana çıktı. Özellikle ışık ihlali yapan sürücülerin yol açtığı kazalar ise yürekleri ağza getirdi. Görüntülere yansıyan kazaların büyük bölümü yaralanma ya da maddi hasarla sonuçlandı.

Motorsikletli gençler ölümden döndü, bisikletli çocuk metrelerce sürüklendi

Bunlardan biri de merkez Akdeniz ilçesi İhsaniye Mahallesi'nde motorsikletli 2 gencin karıştığı trafik kazası oldu. Kavşaktan süratle ilerleyen motorsikletli gençler, yoldan çıkan araca çarparak havaya fırladı. Yere düşen gençler, ölümden dönerken, kaza yürekleri ağza getirdi.

MOBESE kameralarının kaydettiği bir diğer kazada ise Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerindeki Demirtaş köprüsünün altından bisikletiyle karşıya geçmeye çalışan bir çocuk, süratle gelen otomobilin çarpması sonucu metrelerce sürüklendi.

Emniyet kemeri takılı olmayan sürücü araçtan fırladı

Yine Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'ndaki bir başka kazada, tali yoldan ana yola çıkan araç, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu orta refüje çıkarak takla attı. Emniyet kemeri takılı olmayan araç sürücüsü, kaza sırasında pencereden dışarıya fırladı. MOBESE kameralarınca kaydedilen diğer kazalarda da yine trafik ihlalleri ve dikkatsizlik ön plana çıktı.

Emniyet yetkilileri, özellikle şehir içinde sürücülerin aşırı hız yapmamalarını ve kesinlikle emniyet kemeri takmalarını istedi.

Öte yandan istatistiklere göre 2016 yılında Türkiye'de 413 bin kaza meydana gelirken, 3 bin 493 kişi hayatını kaybetti. Aynı yıl Mersin'de ise 6 bin 346 kaza meydana geldi, bunların 4 bin 954'ü maddi hasarlı olarak kayıtlara geçti. 2016 yılında kentte meydana gelen kazalarda 95 kişi hayatını kaybederken, 9 bin 592 kişi ağır veya hafif şekilde yaralandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Türkiye Mersin 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title