Haberler

Otomobilde Yılan Paniği

Haber-Kamera: ŞANLIURFA-DHA)ŞANLIURFA'da tarlada park halindeki bir otomobilinin motor bölümüne giren ve paniğe yol açan yılan başı ezilerek öldürüldü.

Haber-Kamera: ŞANLIURFA-DHA)ŞANLIURFA'da tarlada park halindeki bir otomobilinin motor bölümüne giren ve paniğe yol açan yılan başı ezilerek öldürüldü. Hilvan ilçesi kırsalında tarlada çalışan tarım işçileri, 2 metre uzunluğundaki bir yılanın park halindeki otomobilin motor bölümüne girdiğini gördü. Kısa süreli paniğin ardından tarım işçileri, otomobilin kaputunu açıp, sopalarla vurarak yılanı bulunduğu yerden çıkarmaya çalıştı. Uzun uğraşlar sonucunda bir işçi yılanı kuyruğundan yakalayıp bulunduğu yerden çıkardı. Yaklaşık 2 metre uzunluğunda olan yılanı çıkartan işçi, elliyle tutuğu yılanı üst üste yere vurarak başını ezdi. İsmi öğrenilemeyen tarım işçisi daha sonra telef ettiği yılanla birlikte fotoğraf çektirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hilvan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title