Haberler

Otomobilde Kilitli Kalan Bebeği İtfaiye Kurtardı

*ataşehir'de annesinin yanlışlıkla kapılarını kilitlemesi sonucu otomobilde mahsur kalan 10 aylık bebek itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

*ataşehir'de annesinin yanlışlıkla kapılarını kilitlemesi sonucu otomobilde mahsur kalan 10 aylık bebek itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Haber-Kamera: Cengiz ÇOBAN-İSTANBUL-DHA

Edinilen bilgiye göre, Halime Güldoğan, 34 AN 0368 plakalı otomobille Ünalan Caddesi'nde ilerlerken arka koltuktaki 10 aylık oğlu Yiğit Ömer'in içinde bulunduğu puset yerinden oynadı. Pusetin yerinden kayması nedeniyle oğlunun huysuzlandığını fark eden Güldoğan, puseti düzeltmek amacıyla otomobili yolun sağına çekerek indi. Otomobilinin anahtarını kontak üzerinde bırakan Güldoğan, oğlunun bulunduğu kapıyı açtı.Otomobilin kapılarını içeriden kilitleyen Güldoğan, Yiğit Ömer'in pusetini düzelttikten sonra bozuk olan arka kapının camını da kapattıktan sonra direksiyona geçmek için dışarı çıktı. Aracın anahtarlarını kontakta bıraktığını unutan anne Güldoğan, kapılar kilitlenince dışarıda kaldı.

İTFAİYE KURTARDI

Ne yapacağını şaşıran Halime Güldoğan,durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, arka sağ kapının kelebek camını küçük bir baltayla kırarak otomobilde mahsur kalan 10 aylık bebeği kurtardı.Pusetin yerinden kayması nedeniyle oğlunun huysuzlandığını söyleyen Halime Güldoğan, "Ben de arabayı durdurarak pozisyonunu düzeltmek istedim. Arabadan çıkarken kapıları içeriden kilitledim. Çocuğu düzelttim. Arka camımız da bozuk. Orayı manuel olarak kaptım. Dışarı çıktım ki her taraf kapalı. Anahtarda içerde kaldı. Ben de itfaiyeye haber verdim" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title