Haberler

Otomobil Takla Attı: 2 Ölü, 1 Yaralı

Çankırı'da Dikkatsizlik Sonucu Kontrolden Çıkan Otomobil Yol Kenarına Devrilerek Takla Attı. Otomobildeki İki Kişi Öldü, Bir Kişi de Yaralandı.kaza, Bugün Saat 11.00 Sıralarında Merkeze Bağlı Germece Köyü Mevkii'nde Meydana Geldi. Ankara'dan Çankırı Yönüne Giden 41 Yaşındaki Miktat Özdemir Yönetimindeki 06 Vıy 08 Plakalı Otomobil, Sürücüsünün Bir Anlık Dikkatsizliği Sonucu Kontrolden Çıktı. Sav...

Çankırı`da dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkan otomobil yol kenarına devrilerek takla attı. Otomobildeki iki kişi öldü, bir kişi de yaralandı.

Kaza, bugün saat 11.00 sıralarında merkeze bağlı Germece Köyü Mevkii`nde meydana geldi. Ankara`dan Çankırı yönüne giden 41 yaşındaki Miktat Özdemir yönetimindeki 06 VIY 08 plakalı otomobil, sürücüsünün bir anlık dikkatsizliği sonucu kontrolden çıktı. Savrulan otomobil yol kenarına devrilerek takla attı. Kazada otomobil sürücüsü Özdemir ve beraberindekilerden 44 yaşındaki Lütfiye Sargın yaşamlarını yitirdi. Ağır yaralı kurtarılan Aylin Saraçoğlu ise kaldırıldığı Çankırı Devlet Hastanesi`nde tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title