Haberler

Otomobil Takla Attı: 1 Ölü, 6 Yaralı

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde, tarladan evine dönen bir ailenin bulunduğu otomobil takla attı.

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde, tarladan evine dönen bir ailenin bulunduğu otomobil takla attı. Kazada aynı aileden 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, tarladan evine dönen aile H.S. (46) yönetimindeki 58 AC 382 plakalı otomobil, Sivas-Ankara karayolunun 46. kilometresinde yol yapım çalışması nedeniyle bölünmüş yolda işaret levhalarına çarptı. Çapmanın etkisiyle birlikte yaklaşık 300 metre yuvarlanarak takla atan otomobilin içinde bulunan şoför H.S. (46) olay yerinde hayatını kaybederken sıkışan cenazesi, Yıldızeli Belediyesi itfaiye ekipleri ve Sivas Afet Acil Arama Kurtarma ekipleri tarafından otomobilin içerisinden çıkarıldı. Kazada otomobilde bulunan sürücünün eşi K. S. (38), çocukları S.S. (8), M.S. (20), Ö.S. (16), G.S. (12) ve yeğeni H.İ. (17) yaralandı. Yaralılar, ambulanslar ile Yıldızeli Devlet Hastanesi Ali Daldal acil servisine kaldırılırken, yapılan ilk tedavilerinin ardından yaralılar Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi.

Öte yandan kazanın meydana geldiği yolda trafik bir süre kontrollü olarak sağlandı. Olay yerinde yapılan incelemede, İlçe Belediye Başkanı Selim Baş ve Emniyet Müdürü Mahmut Güder de yer aldı. H.S.'nin cenazesi Yıldızeli Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, kaza yapanların yakınları hastanede sinir krizi geçirdi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yıldızeli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title