Haberler

Otomobil Otobüse Çarptı: 7 Yaralı

Denizli'de yolcu otobüsüyle otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi yaralandı.

Denizli'de yolcu otobüsüyle otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

Kaza, Adalet Mahallesi 29 Ekim Bulvarı ile Tuna Caddesi'nin kesiştiği kavşakta bugün saat 12.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Günay Tuman (45) yönetimindeki 20 FY 984 plakalı Denizli Belediyesi Denetimli Özel Halk otobüsü, caddeden bulvara aniden çıkınca, Ahmet Kuş (35) yönetimindeki 34 JN 3592 plakalı otomobille çarpıştı. Otomobil hurdaya dönerken, yolcu otobüsü ise kaldırıma çıktı. Kazada, otobüs ve otomobildeki 7 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis sevk edildi.

Kazanın ardından otobüste bulunan yaralı yolcular, araçtan indi. Otomobil içindeki yaralılar sürücü Ahmet Kuş ile ağabeyi Abdülbahri Kuş (37) ve otobüsteki yaralı yolcular Abdurrahman Cen (30), Deniz Cen (31), Burhanettin Beşer (39), Mustafa Öz (43) ve Osman Koç (88) ambulanslarla Servergazi ve Denizli Devlet hastanelerine kaldırıldı. Yaralılardan Ahmet Kuş ile Abdülbahri Kuş'un sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. - Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Denizli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title