Haberler

Otomobil Motoruna Giren Kedi 2 Saatte Kurtarıldı

Otomobil motoruna giren kedi 2 saatte kurtarıldıTOKAT - Tokat'ta kent merkezinde bir otomobilin motoruna giren yavru kedi, araç sahibi tarafından 2 saat süren uğraş sonrasında kurtarılabildi.

Otomobil motoruna giren kedi 2 saatte kurtarıldı

TOKAT - Tokat'ta kent merkezinde bir otomobilin motoruna giren yavru kedi, araç sahibi tarafından 2 saat süren uğraş sonrasında kurtarılabildi.

Tokat'ta kent merkezinde yaşayan 50 yaşındaki öğretmen Cemil Arslan, otomobilin lastiğinin tamiri için lastikçiye gitti. Lastiği tamir edilirken motor bölümünden gelen miyavlama sesini fark eden Arslan, kaputu açtığında yavru bir kedinin burada sıkışmış olduğunu fark etti. Yaklaşık 2 saat süren çaba sonrasında kurtarılan yavru bölgeden uzaklaştı. Talihsiz hayvanı sıkıştığı yerden zarar görmeden çıkarmayı başaran Öğretmen Cemil Arslan 2 saat süren kurtarma çalışması esnasında kediye simit vermeyi denediğini de söyleyerek,"Sabah lastik tamiri için lastikçiye geldiğimde bir kedi sesi duydum. Baktık ki kedi arabanın motoruna girmiş. Yaklaşık 2 saat uğraştık kediyi çıkarmak için simit filan verdik aç kalmasın diye. Ürktü biraz simit filan da yemedi. Biz motoru çalıştırırsak kedi sıcaklıktan ölür diye 2 saat bekledik. Uzun uğraşlardan sonra kediyi yaralamadan, hasar olmadan çıkarabildik. Kedi de hızla uzaklaştı. Biraz seveyim dedim ama hayvan kendisini sevdirmedi" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cemil Arslan Tokat 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title