Haberler

Otomobil hırsızları çaldıkları aracı parçalarken böyle yakalandı

Güncelleme:

Ataşehir ve Tuzla'da otomobil çalan hırsızlar araçları parçalara ayırırken yakalandı.

Ataşehir ve Tuzla'da otomobil çalan hırsızlar araçları parçalara ayırırken yakalandı. 4 şüpheliden 2'si tutuklanırken, 2 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekipler, 6 Mayıs tarihinde Ataşehir'de K.O. isimli vatandaşa ait otomobilin çalınması olayı üzerine harekete geçti. Olayın meydana geldiği yerlerde bulunan güvenlik kameralarını inceleyen ekipler şüphelerinin eşkalini tespit etti. Polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

ARACI PARÇALARKEN YAKALANDILAR

Oto Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekiplerin teknik ve fiziki çalışmaları neticesinde, şüphelilerin çalıntı araçları bir iş yerine götürdüğü tespit edildi. Polis, 7 Mayıs günü belirlenen adrese düzenlenen operasyonda çalıntı araca ulaşırken olayla ilgili 4 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerin, çalıntı aracın bir kısmını söktüğü, tamamen parçalayarak satacakları belirlendi. Ekipler aynı zamanda 29 Nisan tarihinde Tuzla'da çalınan bir kamyoneti de aynı iş yerinde parçalanmış halde buldu.

Gözaltına alınan 4 şahıs Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülerek sorguya alındı. Şüphelilerden Alişan K. ve Süleyman K.'nin otomobilleri çalarak iş yerine getirdiği, diğerlerinin ise çalıntı araçların parçalandığı bu iş yerinde çalıştığı öğrenildi. Emniyette işlemleri sona eren 4 kişi adliyeye sevk edildi. Alişan K. ve Süleyman K. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

(Yunus Emre Şeker/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ataşehir Tuzla Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title