Haberler

Otomobil Fuarı 13 Mart'ta Açılıyor

Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde Düzenlenecek Otomobil Fuarı'nın 13-18 Mart Tarihleri Arasında Gerçekleştirileceği Bildirildi.

TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek Otomobil Fuarı'nın 13-18 Mart tarihleri arasında gerçekleştirileceği bildirildi.

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Çukurova Fuarcılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aytaç Durak, yaptığı açıklamada, her ay bir sektörel fuara imza atan Çukurova Fuarı'nın, Türkiye'nin en büyük fuar organizasyonu olma yolunda önemli adımlar attığını söyledi. 13-18 Mart 2007 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Otomobil Fuarı'na, Otomotiv Distribütörleri Derneği'nin de destek verdiğini kaydeden Durak, "Otomotiv Distribütörleri Derneği, İstanbul dışında ilk kez Çukurova Fuarı'na destek vermektedir. Bu da fuarcılıkta ne kadar önemli mesafe kat ettiğimizi göstermektedir" dedi.

Fuara girişlerde izdiham yaşanmaması için girişlerin ücretli yapıldığını ifade eden Durak, "Fuara girişin 5 YTL olması kararlaştırıldı. Fuardan elde edilecek gelir de Adana Demirspor ile Adanaspor'a verilecektir" diye konuştu.

(MT-MT-NÇ-NÇ-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title