Haberler

Otomobil Dereye Uçtu: 1 Ölü 4 Yaralı

Beykoz'da yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otomobil dereye uçtu.

Beykoz'da yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otomobil dereye uçtu. Kazada, Murat Uzuner kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken 4 kişi ise yaralandı.

Çavuşbaşı Yolu'nda saat 00. 30 sıralarında henüz sürücüsü belirlenemeyen 34 DL 7637 plakalı otomobil yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak dereye uçtu. Dereye uçan otomobil hurda yığınına dönerken yaralılar yolda kazayı gören vatandaşların yardımıyla dereden çıkarıldı. Olay yerine ihbar üzerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevkedildi. İlk müdahalaleri olay yerinde yapılan yaralılardan Murat Uzuner götürüldüğü Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybederken, Özer Bulan (33) ve Onur Ünal (24) da aynı hastanede tedavi altına alındı. Soruşturma başlatan polis, otomobilin sürücüsü ile yaralanan bir kişinin kimliğini belirlemeye çalışıyor. - İstanbul / Beykoz

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title