Haberler

Sincan Cezaevi Önünde Dehşet! Gazi ve Avukatlara Otobüs Çarptı

Güncelleme:

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin davaların görüldüğü Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'ndeki duruşma salonlarının girişinde servis bekleyen iki avukat ile 15 Temmuz gazisi, belediye otobüsünün çarpması sonucu yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'nde yolcuları indiren Pevlül T. idaresindeki belediye otobüsü, duruşma salonlarının karşısındaki duraktan yolcu aldı.

SERVİS BEKLEYENLERE ÇARPARAK SÜRÜKLEDİ

Belediye otobüsü, baro servisini bekleyen Emniyet Genel Müdürlüğü avukatları Zeynep İpek Hasçelik ile Özge Yıldırım ve 15 Temmuz gazisi Ebubekir Keskin'e çarparak sürükledi.

Sincan Cezaevi Önünde Dehşet! Gazi ve Avukatlara Otobüs Çarptı

ÇOK SAYIDA AMBULANS SEVK EDİLDİ

Kaza nedeniyle bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye aracı sevk edildi. Duruşma salonunda hazır bekletilen sağlık ekipleri de ilk yardım çalışmalarına destek verdi.

Sincan Cezaevi Önünde Dehşet! Gazi ve Avukatlara Otobüs Çarptı

OTOBÜS SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINA ALINDI

Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından yaralılar Sincan Nafiz Körez Devlet Hastanesi'ne götürülürken otobüs sürücüsü Pevlül T, gözaltına alındı. Yaralılardan avukat Hasçelik'in durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü Sincan 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı?
500

Yorumlar (32)

KSK li MESUT:

Çoğu avukat şeytanın avukatlığını yapıyor. Müvekkilinin suçlu olduğunu bile bile destek oluyor. Neymiş ekmek parası. Hadi ordan. Haram işte...

43
36
yanıtYanıtla
AVUKAT:

mahkemeye düşünce avukat bey bizi kurtar diye yalvar, arkasında da lo lo yap

yanıt33
yanıt20
hakyol:

Asıl şeytanın avukatı sensin. kendi işine bakmadan millete çamur atıyor.

yanıt0
yanıt0
isimsiz:

şeriata göre yaşa ozaman bu donemdeyız sartlar bu yaşamam dıceksende kalkıp laf ypma

yanıt7
yanıt8
burak:

İsimsiz nickiyle yazan arkadaş Allah kitabında nasıl yaşayın diyorsa öyle yaşar insanlar sana mı sorucaz

yanıt4
yanıt6
Öyle mi:

Hırsız adam avukatlar yalancı diyor. Tefeci adam avukatlar yalancı diyor. Tecavüzcü adam avukatlar yalancı diyor. Katil adam avukatlar yalancı diyor. Bravo size

yanıt4
yanıt4
MECHUL ASKER:

Ne gazisi lan

21
19
yanıtYanıtla
isim:

avukata acıamamda ne gazisi olduğu belli olmayan kişiye acıdım.

15
20
yanıtYanıtla
MECHUL ASKER:

Onlarin demesiyle kimse gazi veya şehit olamaz o rütbelerin sahibi yüce ALLAHtir kimin gazi veya şehit olduğunu o bilir hele düzmece tiyatroculara bu rütbeler verilmez

yanıt3
yanıt3
Seren can:

Oy attı diye sırf kaz çobanlarını işe aldılar bu kaçıncı otobüs kazası malum parti bunları oy için aldı işe

16
10
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title